Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Angol fórumon mily meglepő ugyanez a videó törlésre került... Semmi warn hogy még csak ne is próbálja vki mert képben vannak és jön a banhullám,simán csak törölték hogy nyoma se legyen...
     
    StSanya likes this.
  2. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    *A videót szándékosan törölték, mivel nem lehet fent "kézikönyv/útmutató" egy csaláshoz! A videót ismerik, jelentve volt kb. 2 hónapja, magát a programot pedig a magyar csapat küldte be elsőnek vizsgálatra. Hogy lesz-e banhullám vagy, hogy mikor, sajnos nem tudom megmondani, de szinte bizonyos vagyok benne, hogy igen! Vagy én se teszem be a lábam pvp-re többet... xD
     
  3. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Igen, én is emlékszem ezekre a videókra, már akkor baromságnak tartottam... Mi nem tagadtuk, de akkor még nem volt semmilyen kézzel fogható bizonyíték, amit azóta (magát a programot) beküldtük a fejlesztőknek. Azt sajnos meg kell értsük (nekünk moderátoroknak is), hogy egy bann-hullámot előkészíteni jobb esetben is hónapokba telik, de mindig eljön az ideje. A legutóbbi nagyjából másfél éve volt, ahol is a botosokat és a Napi Költés akciót kihasználókat/exploitereket is kizárták véglegesen a játékból, közel 3000 felhasználói fiókot.

    Engem a botosok (PvE) annyira nem zavarnak, tőlem botolhat 1-2 évig is, és mire jó lenne a kari, akkor permaban... Ami ténylegesen idegesítő a pvp-n való csalók, akikre eddig nem volt bizonyíték, ezért is kértünk mindig Benneteket, hogy, ha tudomásotok van ténylegesen működő programról pvp-re, akkor küldjétek be supportra!
     
    bibere, 12xineohp and pukiface like this.
  4. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Botosok többnyire engem se zavartak, de emlékszem, hogy akkoriban is sokat farmoltam és volt kb 10k szférám és winnyhun meg kitette a 30k szférás képet menőzni milyen jól farmol neki a program. Onnantól kezdve, amikor csak felmentem/játszottam megnéztem hogy aktív-e és nem tudtam úgy felmenni hogy piros legyen. Ez elég bicskanyitogató volt számomra főleg, hogy még dicsekedik is vele. Pvp-be viszont sokkal inkább zavar én is ritkábban megyek pvp-ni így, hogy tele van csalókkal és csak elrontják a játékomat. Elég sok nagy játékos fog búcsúzni viszont ha mindenki bant kap és ezzel csak könnyebbé válik a pvp noobok ellen győzni meg nem dicsőség. Én nem szeretném hogy a jó játékosok elég komoly része eltűnjön csak.
     
    opos2012 likes this.
  5. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Én sajnos lemaradtam a videóról igy nem tudom milyen csalásról van szó! Pedig igen kiváncsi lennék, hogy ellenem is használták-e pvp-ben.
    Hát én nem nevezném és nem is tartom nagy játékosnak aki csal. Remélem és bízom benne, hogy lesz bannolás mint a pinatázásnál. Azt sajnálom, hogy az aranyértékes kraftolással csalás után nem volt bannolás és még mindig köztünk vannak ezek a karakterek.
     
    jackoneill1976 likes this.
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ezt mondom. Ha rendesen törődnek a játékkal és látom hogy a csalók törölve vannak máris szívesebben veszem elő a Visa kártyát...
     
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem írtam, hogy attól jó hogy csal hanem attól hogy alapból is jól használta a kasztját. Rengeteg jó játékos volt aki lövés után rögtön mozgott is hátra és kétlem, hogy egy ban után 0-ról újrakezdenék a karakterüket. Ha meg eltűnnek az olyanok akik jól játszanak unalmasabb lesz a pvp.
     
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Valahogy nem kötötték az orrunkra hogy Mortist már nem lehet lefejelni... vagy ezért is fizetni kellesz?
     
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Sajnos elfelejtették, hogy pár r-el ezelőtt pajzstörhetőek a bossok 70% és 30% között.
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    azt nem tudjátok a BP mikor adja a kárpótlást a felmagozott gwenfara pajzsomért? mert ahogy jelenleg kinéz egy forintot nem ér sehol... nekem az is belefér ha csak a magokat adják vissza és elveszik a pajzsot.. azt a 40k rúnát nélkülözni tudom..

    azért a gyarapitó meg a sárkanymag nem 2 perc volt összeszedni hogy csak mert a hasukra ütnek hogy hibáztak akkor most én szivok miatta...
     
    opos2012 likes this.
  11. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Hát ez teljesen jogos kérdés! Egyébként ha a másik három kaszt rakhat támadó tárgyat másodkézbe, akkor harcos miért is nem?
     
    Bundin likes this.
  12. Bundin

    Bundin Regular

    Isten igazán a program ehhez csak a lustáknak kell, ha veszed a fáradtságot, akkor te is megtudod csinálni a moonwlalkolást mindenféle progi nélkül is. Amúgy meg ha olyan egere van valalkinek, amely nem használ programot a makrozáshoz, hanem maga az egér futtatja a makrót, azt nem tudják megfogni, ahogy azt a játékost sem, aki megcsinálja makró nélkül is. Lazán reprodukálni tudom a moonwalkot, az egy másik kérdés, hogy nem pvp-ek csak ha lóherém van, de mivel utálom a skill kiosztásomat is pakolgatni emiatt, így inkább nem használom. Ezt csak olyanok használják, akik sokat pvp-nek. De azok az emberek, általában eltudják az ember száját kenni moonwalkolás nélkül is.

    UI KIEGÈSZÌTÈS: vagyis van egy ismérve ha makrós moonwalkot lát az ember, a makrós mindíg pontos, mindíg pont hátrafelé tüzel, viszont, ha valaki anélkül nyomja, akkor csak nagyjából sikerül a hátratüzelés sokszor megesik, hogy jobbra vagy balra mellélő. Ellenben a programmal, az pontosan mindíg 180°-ot fordul, és hajszál pontosan a háta mögé lő, vagyis te azt látod, hogy a kari hátrafelé halad mint Jacko, és közben téged lő.
     
    Last edited: Oct 11, 2019
  13. Bundin

    Bundin Regular

    Itt jöhetne a harcosnál szóba az offhand fegyver ami úgy volt hajdanában danában, hogy lesz, aztán mégse lett.
     
    StSanya likes this.
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A belépésnél fel van tüntetve:

    mortis.jpg
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ja ok.. nagyon régen közteseztem... nem esett le hogy ezek vmire immunisak lettek vmelyik releassel... elnézést
     
  16. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Lesz dühöngő mert morognék kicsit... :( Nem lehetne vissza hozni az árusokat. Ilyen nulla boss egyedi drop ráta mellett????
     
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Egyetértek...

    Nem értem a teljes kivételt,minimum úgy bent lehetne ha solo kill van..akkor nem neked ütik ki hanem magadnak harcolsz
     
    Viharhozo1968, kupek68 and opos2012 like this.
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Sziasztok!
    Egy ötletem szeretném megosztani, ha érdemesnek találjátok akkor továbbítsátok a cég felé. Ahogy nézem egyre kevesebb a prémiumos játékos, mivel nem nyújt már akkor előnyt a prém, ez a cégnek sem jó mert kevesebb a bevétel. Az alábbi kényelmi szolgáltatást kizárólag prémium előfizetőknek vezetném be.
    Miről is van szó? AUTOMATIKUS DROP FELSZEDÉS/ELADÁS/OLVASZTÁS.
    Amit a játékos állíthatna be, egyszerűen kipipálná az alábbi választható sorokat, tehát a játékos egyénileg eldönti mit vegyen fel automatikusan az eszköztárba:
    Automatikusan szedje fel:
    - fehér tárgyakat
    - zöld tárgyakat
    - kék tárgyakat
    - lila tárgyakat
    - legendás tárgyakat
    - egyediket
    - minden mást (bármi ami dropból eshet)
    Na már most, ezután szintén a játékos által kipipálható módon, kiválasztható lenne, hogy automatikusan el is adja a kiválasztott típusú tárgyakat a játék, vagy beolvassza automatikusan.
    Pl. beállítom, hogy a fehér, zöld, kék, lila cuccot adja el, a legendást olvassza, az egyedit hagyja az eszköztárban, hogy átnézhessem. Tehát variálható lenne.
    Prémeseknek szintén ki-be kapcsolható módon lenne lehetőségük, hogy eldöntsék, hogy az eszköztárba kerülő drop automatikusan azonosítva legyen vagy neki kelljen manuálisan egérrel azonosítani.
    Ezeket a funkciókat prémium előfizetők kapnák meg, akiknek nincs prémiumjuk, ők a szokásos módszer használnák.
    Ezenfelül kizárólag a királyi prémium előfizetőknek lenne egy plusz variáció. Ők azt is beállíthatnák, a fentieken felül, hogy például csak azokat a tárgyakat olvassza/eladja a rendszer automatikusan amiben nincs arany és/vagy platina érték.
    Szerintem egy ilyen kényelmi szolgáltatás igen vonzóvá tenné a prémium előfizetést, nőne a bevétel, ezáltal többet fordíthatnának a játék fejlesztésére, ergó a játékosok is jól járnának. A nem prémium előfizetőket meg nem érné semmilyen hátrány.
     
    bibere, Hentes0, Hugger and 1 other person like this.
  19. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Jó ötletnek tartanám az auto lootot főleg, hogy mennyi használhatlan cuccot kell átnézni folyamatosan, de 20% aranyat veszítenék, ha a játék adná el, mert én szinte mindig rakok rá kutyust. Az viszont tetszene, hogy lenne egy plusz ikon amivel az egész oldalon mindent eladna vagy egy másikkal mindent olvasztana az adott oldalról. Ellenben nem hiszem, hogy megteszik már régóta megy a makró és kattintgató programok ellen a cég és ha automatikusan felszedné a lootot a karakter és el is adná akkor ezek ellen eddig feleslegesen küzdött.
     
  20. kupek68

    kupek68 Forum Greenhorn

    Ha mindenki számára elérhetőék lennének ezek a szolgáltatások nem csak a csalok számára akkor a cég győzne mert nem lenne szükség a csaló progikra és ők zsebelnék be a bevétel nem a csaló progik gyártói!