Technical FAQ Tesztszerver

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kazimir

    Kazimir Community Team Team Drakensang Online

    Tesztszerver

    A tesztszerver egy speciális Drakensang Online szerver, amit azért hoztak létre, hogy az új frissítéseket teszteljék, mielőtt bekerülnek az élő játékba. Teljesen független a normál játék szervertől, oda külön regisztráció szükséges! Regisztráció után ugyanúgy megkezdhetitek a játékot, mint bármely más szerveren. Kipróbálhatjátok az eventeket, újításokat, mielőtt még bekerülnének a játékba.

    Figyelem! A tesztszerveren létrehozott karakterek figyelmeztetés nélkül, akármikor törlésre kerülhetnek! Ugyanígy előfordulhat, hogy a szerver egy korábbi állapotra kerül visszaállításra, ami miatt a kieső időszakban végzett munkátok odaveszhet. Bizonyos tárgyak törlésre kerülhetnek, a fizetőeszközök mennyiségét központilag változtathatják stb. Összességében a tesztszerveren bármilyen változást büntetlenül végrehajthat a Bigpoint úgy, hogy reklamációra nincs lehetőségetek. A tesztszerverhez supportot nem biztosítunk, illetve valós pénzért történő vásárlásokat sem lehetséges végrehajtani itt.

    Bejelentkezés a tesztszerverre


    A tesztszerver IDE kattintva érhető el böngészőből. A Java támogatás hiánya miatt csak Internet Explorer böngészőből játszható ez a szerver is. A szerverválasztó menün belül a Stablebuild szervert kell minden esetben választani.

    Lehetőség van a kliens használatára is tesztszerverhez, az alábbi lépések követésével:

    1) Bizonyosodj meg róla, hogy az éles szerver kliensének a legfrissebb verziója telepítve van a gépeden.
    2) Keresd meg a kliens parancsikonját (alapértelmezésben az Asztalon található).
    3) Ha szeretnél egy állandó parancsikont a tesztszerver számára, készíts egy másolatot az eredeti parancsikonról.
    4) Kattints jobb gombbal a szerkeszteni kívánt parancsikonra, majd válaszd a 'Tulajdonságok' lehetőséget.
    5) A ‘Parancsikon’ fülön találd meg a ‘Cél’ mezőt (alapértelmezésben: "C:\Program Files (x86)\Drakensang Online\thinclient.exe")
    6) Írd a -stable feliratot az idézőjel után a sor végére és mentsd el a változásokat: "C:\Program Files (x86)\Drakensang Online\thinclient.exe" –stable
    7) Indítsd el a klienst a módosított parancsikonnal, és jelentkezz be a tesztszerveres belépési adataiddal.
    8) A szerverválasztó menüben válaszd a ‘Stablebuild’ szervert.
    stable1.png stable2.png
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!


    Felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy a teszt szerverhez NEM tudunk supportot, támogatást biztosítani a belső szabályok értelmében, azaz a magyar supportnak felesleges ide kapcsolódó ügyekben írni.

    Itt ugyanis központi fennhatóság van, ezért bármilyen teszt szerveres problémával, észrevétellel, javaslattal stb. ezekre a helyekre fordulhattok:

    Angol nyelvű fórum, Teszt Szerver részlege: https://board-en.drakensang.com/forums/test-server.748/

    Discord, Teszt Szerver részlege: https://discord.gg/ygUpFdG


    Természetesen, a Teszt Szerveren tapasztaltakról lehet a magyar nyelvű fórum részben is értekezni, tapasztalatokat megosztani, de kérjük, a supportot ezzel ne terheljétek!


    Köszönjük megértéseteket!




    Üdvözlettel,
    DSO team
     
    Bakatabis likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.