Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Stóné

    Stóné Someday Author

    Nedostávám body PVP do eventu, poví někdo jaký je na to systém ?
     
  2. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Do zebricku se pocitaji za den 3 nejvyssi skore z konkretni areny. Takze do solo zebrocku jen 3 nejlepsi skore z 1vs1 a do skupinovych zebricku 3x nejlepsi skore z pevnosti, 3x nejlepsi skore z vlajek a 3x nejlepsi skore z 5vs5. Bohuzel se tento system aplikuje i na postupovou listu. Rekl bych, ze se BP totalne vykaslalo na vyhodnoceni prvni PVP sezony. Soucasne parametry PVP sezony jsou uplne mimo. Staci si vzit solo cast - na splneni je potreba ziskat 300k bodu. Mame jednu arenu, ve ktere se da, rekneme, ziskat za den 3 * 850 = 2550 bodu. Sezona trva 45 dni, takze celkove se da ziskat 2550 * 45 = cca 115k bodu do solo zebricku. Ale pockat, ty jsi zapomnel na mentor bonus! Ty nemas mentor bonus? Tak to jsi...

    Predpokladam, ze na tento paskvil se jim vykasle i drtiva vetsina hracu, kteri alespon obcas PVP skaknou, pokud jim to neco hodi.
     
    Stóné likes this.
  3. Stóné

    Stóné Someday Author

    Dík za odpověď, jde o to, že minulou sezónu se mi do eventu počítal každý zápas (akorát sem musel ze začátku odehrát 3x solo a 3x skupinu). Teď se to ale nezapočítává vůbec, takže nechápu smysl eventu, ani zdaleka.
     
  4. Existentialist

    Existentialist Forum Greenhorn

    Pro mě, jakožto primárně PVP hráče, je to dost smutné.
     
  5. Galvard

    Galvard Forum Mogul

    Byl jsem silně demotivován a s touto hrou jsem už skončil. Ve hře jsou pořád nějaké problémy, které se neřeší. Chvilku ještě budu sledovat fórum, ale hrát nebudu. Konečně jsem se dostal ke hraní jiné hry, kterou jsem si zakoupil relativně brzo po tom, co jsem jsem začal hrát DSO, tak jsem tu hru hrál jen chvíli a pokračoval v DSO, ale co jsem ji začal znovu hrát, tak mně to hned začalo bavit a to je ta hra stará kolem 7 let. Jen jsem zatím přikoupil první datadisk. Proti DSO je grafika suprová a má také i nějaký příběh, jen to chce umět trochu anglicky. Bohužel tato hra ani její předchozí díly nebyly nikdy v češtině. Ale to dnes už není pro většinu hráčů problém. Zatím mám tedy na nějakou dobu o zábavu postaráno.
     
    Antikrist-666, Dionýsos. and Stóné like this.
  6. Michal

    Michal Forum Greenhorn

    Myslíš ten pouštní datadisk?
     
  7. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    tak to je skoda Galvo,nejlepsi trpaslik na na grimmu a zabalis to :( dej par mesicu pauzu a ...no treba te to potom bude bavit zase 5 dni aspon .nic uzivej jinou hru a zkus si zahrat stary dobry *** -posledni aktualizace 2018 myslim,ale dobra hra,taky jsem ji hral kdyz jsem dal pauzu s drakenem
     
  8. Galvard

    Galvard Forum Mogul

    Pravděpodobně máš na mysli něco jiného. Hraji třetí díl z jedné asi nejznámější RPG her. Nerad bych tady dělal reklamu. TQA neznám. Já hrál jen TQIT a podle videí, které jsem našel u svého profilu YT, to je už přes 12 let.
     
  9. michal4346464

    michal4346464 Forum Apprentice

    Aha, tak to bude asi ta od mistrů ledových bouří, od nichž BP tak bezostyšně kopíruje :)
     
    Existentialist likes this.
  10. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    poslu ti pres yt odkaz tady se nesmi jmenovat hra
     
  11. Stóné

    Stóné Someday Author

    Taky jsem zkoušel, nechytlo, i když hratelnost je bomba, něco mi tam chybí. Možná to napraví 4 díl (ale kdy bude ...)

    Tak že na to drbou už víme dávno ... aj kdyby to šlo, tak 3.3m je až moc. Hraju nebo nemám alternativu, ale sleduju kam směřují, a nerozumím, akorát se mi zdá, že tlačí na větší a větší grind, včetně eventu.
     
  12. Nevím, co stále máte s tím grindem.. Ten tu byl, je a bude. Můžu říci, že v minulých letech byl "horší" než je tomu v současnosti.. Hrál jsem a slyšel jsem o jiných onlinovkách, kde je teprve grind v pravém slova smyslu.. Tam získáš tolik předmětů za den, co tady za proběhnutí jedné mapy.
    Jako velký plus vnímám eventové pláště. Např. na blakborku je hodně velkým pomocníkem, který mi zkrátí čas, obzvlášť na vedlejší postavě.
     
  13. Stóné

    Stóné Someday Author

    Není to jen o farmě, i když ano, můžu říct že tlačí hodně na pilu když se mi hoodně prodloužil čas při sólo farmě (ve skupině nic pro mě, až moc rychlé, bez zábavy). Ale narážím taky na PVP sezónu. I když časově na tom nejsem zrovna nejlépe, nebyl problém si někdy čas najít a točit a točit, a hlavně dokončit. U PVP sezóny pochybuju .... to tu člověk musí fakt trčet.
     
  14. Ares

    Ares Advanced

    Hoj, zajtra bude R222 podla informácií od zahraničných kolegov
     
    Stóné and Existentialist like this.
  15. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Po 222 nejdou ponkovat itemy na mapě přes znalosti ve městě to jde.dal jsem 4x zelene i modre a nic.4 x fialka opasek šel.




    Tak nakonec stačil jen restart klienta a vše je v relativním pořádku.
     
    Last edited: Sep 12, 2019
  16. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    Taky uz vas stve to prodavani a nakupoani po 1 ? Proc neudelaj invertar jako klasicky windows makra ctrl+a, ctrl+ tah mysi prez predmety v invertari, shift + klik mysi. Proste oznacit si predmety ktere chci prodat, roztavit ci identifikovat.

    Kdyz si chcete koupit lektvary to aby jste 1/2 hodiny klikali nez nakoupite 200 lekvaru. Nebo kdyz sponkujete predmet neni mozne ho pretahnout do slotu invertare kam chcete , vzdycky vam skoci do prvniho volnyho slotu v invertari. Vsechno je tak udelany aby to hrace zdrzovalo co nejdele ve meste aby nemoh farmit a nahodou aby si nepolepsil. To same ponk, strasne pomalej, ty zbytecne dlouhe animace, kdyz si potrebujete nafarmit 2-3 karty lego veci to stravite ve meste tyden.

    A taky by meli rozsirit vic invertar, vymysli vselijaky nesmysle k eventum kazdej port jinej. Musite tohle nazbirat aby jste si mohli otevrit tamto a z toho vypadne zase ono neco jineho aby jste pak mohli jit tam ci onam. Tolik mista to zabira. Kdyz do toho jeste ponkujete, tak mate kobola plnyho a invertar taky plnej a pak musite furt behat mesto vysypavat. A pokazdy prodavat po 1 itemu.

    Treba napriklad vyhazel jsem vsechny veci z kobola co jsem mel na kingshilsky stoky schovany. 2 Roky ten event nebyl tak jsem si rikal tohle uz nebudu potrebovat udelam si misto. Prijdu druhej den, zapnu hru PRD kingshilsky stoky jsou v planu.
    Tolik veci co jsem uz musel vyhazet abych mel misto na platiny.

    Mimochodem inditifikaci meli taky uz davno zrusit s KPckama.

    Stóné pvp neresim od ty doby co z toho udelali sneci zapasy
     
    Last edited: Sep 13, 2019
    Stóné likes this.
  17. Galvard

    Galvard Forum Mogul

    Pokud Vás zajímá jen některá sekce, tak vpravo zmáčkněte "Watch Forum".
    Pak po zmáčknutí "Watched Forum" uvidíte seznam sledovaných sekcí. Pokud bude v některé sekci nepřečtené téma, tak u daná sekce bude žlutá hvězdička.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Nebula, Azachiel_de_Morgen and Alodar like this.
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak v bouřlivých horách jsou krysy na klíče od stok. Autosběr krysých "bobků" je fajn. Jsou i jinde ale tady mi jich přišlo nejvíce.
     
    Last edited: Sep 16, 2019
  19. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

    Ahojte, keď že Nám oficiálne zrušili CZ/SK fórum, tak som zavítal sem, fórum navštevujem každí deň no málo kedy sa zapájam do diskusií no ak budem vedieť pomôcť s nejakým problémom tak to veľmi rád urobím keď že po novom je z cca 10-12 moderátorov len 4, myslím že každá "voľná ruka" sa zíde. :)

    Prajem pekný deň.
     
  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    A některá krysí UFO přistála a některá ne :)
    [​IMG]
     
    *EyesFuture* likes this.