Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Přistižen s polonahou dívčinou. :D:p:D
    [​IMG]
     
  2. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    To víš je v Hall of Fame tak je slavný a dívčiny se na něj jen lepí.
     
  3. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Pochopitelně, protože přesně takto svět funguje. Přijdu do baru, podívám se na nejkrásnější holčinu a řeknu: "Hej, bejby, jsem nejznámější mág na Grimmagu, který je dokonce v síni slávy. Nezajdeme ke mně domů, abych Ti ukázal můj dmg? Je táákle velký." A zpravidla mi hned poté padne okolo krku. Samozřejmě to, co jsem právě napsal, byla hodně velká nadsázka. :)

    Popravdě, když jsem viděl tu fotku, tak mě to pobavilo (a to nemyslím nijak ve zlém Gauthe), protože nemůže být nic vzdálenějšího pravdě. Ti, kdož mají to potěšení (a zároveň i utrpení) mě znát, mohou potvrdit, že něco takového není můj styl. Začal jsem s almanachem ve víře, že tím nejenom pomohu ostatním (což se mi do jisté míry daří), ale zároveň zlepším vlastní schopnosti a dovednosti. Proto se mi vykreslování mé osoby v tomto duchu nelíbí. Poskytuje to, řekněme trošku jednodušším členům naší komunity, klamné domnění, že bažím po slávě, vínu a ženách a využívám k tomu svůj (minimálně existující) vliv, a pak mi to dávají sežrat. Jak už jsem řekl včera Micuně, lidé jsou různí. :)

    Ale obrázek si s dovolením vytisknu a s cedulkou "Přilepili se na mě papparazziti Dracanie a přistihli mě s lehkou děvou!" přišpendlím na mou nástěnku. Myslím, že přítelkyni to určitě udělá radost. :)
     
  4. d2ano

    d2ano Forum Apprentice

    Chcem sa opytat, je to len fam alebo naozaj nerfli zbran od maga?
     
  5. waqwaq63

    waqwaq63 Junior Expert

    Ahoj hráči a moderátoři,mám problém v akci Poraz neporazitelné se mi nerozjela třetí lišta pokroku ta Trýznivá ...odznaky cti vymlátím,ale lišta je furt na nule ! Stalo se to i někomu jinému ? Co s tím ? Hru jsem asi 3 roky nehrál a ted ji zase zkouším a na potvoru takovej .....
    Poradte kam se obrátit? Díky za odpověď.

    Grimmag drblesk ID 103267682
     
  6. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Na test serveru je verze R224 (R224_3), ve ktere doslo ke zmene unikatniho okouzleni zbrane krvaveho maga. Byla odstranena podminka minimalniho HP a zraneni bylo zmeneno z "100% increased weapon damage" na "100% increased damage on this item". V praxi to opravdu znamena snizeni zraneni zbrane. Mejme takovou klasickou sestavu: zbran krvaveho maga - zakladni zraneni 536, rubiny 450, ocarovani 360%, dragan set - 34%:
    • "100% increased weapon damage": ((1 + 1 + 0.34) * (536 + 450)) * (1 + 3.6) = 10613
    • "100% increased damage on this item": (1 + 0.34) * (536 + 450)) * (1 + 1 + 3.6) = 7399

    Pokud je pod postupovou listou uvedena obtiznost, tak se postup do postupove listy pripisuje jenom a pouze pokud hrajes na stejne nebo vyussi obtiznosti. Takze treti (tryznivou) listu musis plnit alespon na tryznive obtiznosti. Ctvrtou pak na smrtici, atd.
     
    d2ano and -Touchwood- like this.
  7. waqwaq63

    waqwaq63 Junior Expert

    Aha tak takhle to je ? Dík moc tak to mi nedošlo jsem ty první lišty jel jen na bolestivou ...dík
     
  8. Rallok1

    Rallok1 Forum Greenhorn

    Chcem sa opýtať, mozno to tu už bolo spomenuté, či toho obchodníka po zabití bossa zrušili na trvalo a ci to platí aj pre eventy.
     
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Na trvalo a ano i v eventech.
     
  10. Tauron

    Tauron Advanced

    Ahoj, @Rallok1 . Předpokládám, že na trvalo (zatím nevím o žádných informacích, které by nasvědčovaly návrat obchodníka), každopádně od poslední změny se nic neudálo a obchodníka nenalezneš jak v mezisvětě, tak ani při eventech.
     
  11. DuSiK.x

    DuSiK.x Someday Author

    Prosim o radu, jak se nabiji amulet helionie pomoci toho laku. Na ponku na to nemam recept. Dekuji
     
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Dal jsem na ponk amulet a ten lak a je tam nabidka zkombinovat potvrdis a bum je hotovo.
    Recept ma Matrona vedle Gnooba stoji 25 drakenu.
     
  13. DuSiK.x

    DuSiK.x Someday Author

    diky, uz jsem na to prisel. mel jsem hru pred nebulou tak to neslo. po restartu uz to slo :)
     
  14. -Tommy58-

    -Tommy58- Forum Greenhorn

    Koukám, že nastavení beden za 200 klíčů je stejné, jako minule. Klenot nikde. Je sice pěkné, že se upravil drop drakenů z beden za 10 klíčů, že padají při každém otevření, ale docela tento event ztratil na smyslu, když novinku, klenoty, nedokážeš získat.
     
    Dualaction likes this.
  15. Ammerling

    Ammerling Forum Apprentice

    Za těch pár dní/let co zkouším cirkus až do doupat jsem rozčarován dropem některých věcí. Dřív nešlo nafarmit plamínky tak těla 4-5ti loutek furt nosím, teď sice plamínků hafo ale zas nepadají ty další srdce a pera, už mne to zlobí, připadnu si jak vetešník, batoh plnej smetí co se může jednou hodit. Až na tohle by se mi event líbil, nejsem z vrchních pater hráčů co to maj už hotové.
     
  16. Stóné

    Stóné Someday Author

    Drop drakenů není 100% ani z beden za 10

    Stále přitvrzujou, postupy delší a delší, náročnost taky.

    Drop drakenů je daleko horší než v původním eventu, ted musíš otvírat za 10, a dostaneš jen 50 drakenů, minule si otvíral za 1 a klidně padlo 100.
     
  17. d2ano

    d2ano Forum Apprentice

    Beham si len tak porty fatal mortisa na farmu random jadier a po par kolach som si vsimol ze ziadne jadra pri mortisovinepadaju :D .. chcelo by to opravit
     
  18. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, jak pada ten mortis set? 60-70 pokusu a hned prvni cesty nekolikrat helma, ale od ty doby vubec nic. Nekdo hlasi 10x amulet a zadna helma. Vetsinu jsem nabehal na vsech peklech, asi 5x fatal. Chtel bych to na trpa, ale treba to pujde i na wara nejak pouzit, ale nvim jaky efekt to u wara ma, dmg co rozda war se rovna tak dvema delum u trpa. Jde s tim hrat solo?
     
  19. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Mne to padlo za 10 kôl 3 helmy na 10 kolo amulet takže celkom pohoda. Asi som mal šťastie, ale hrať sólo mortis set je samovražda, išiel som na pastviny nastackovat 50 na buff a keď ma nezabil mortisov duch tak na max buffe 1 HP mi ubrali aj tie mobky lvl 8. Ale zas ten dmg to ma pekný mne to dalo skoro o 300% viac dmg s max buffom
     
  20. -Tommy58-

    -Tommy58- Forum Greenhorn

    Fajné, fajné, já vidím něco jiného a to mi stačí. By the way, drakeny z jedničkových beden přestaly padat po release 221, takže ani u minulého eventu již ty drakeny nepadaly.