Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Pedig a böngésző sokkal stabilabb volt :) pl. nebula után ugyan oda rakott vissza, nem városi területre. Amióta böngészőből nyomtam 3-4 éve, 1x volt nebulám :D

    És az a durva, hogy azóta nem tudok belépni itthonról IE alól a játékba, mióta probléma volt a belépéssel. Munkahelyi gépemen ugyan úgy IE alól betudok lépni, ezért érdekes.

    Nem merek ezzel a DNS-sel mókolni, ne hogy több kárt csináljak, mint hasznot.
     
  2. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Szívesen segítenék, ha tudnék, de sajnos nem tudok... :/ Azért ha rájössz valamire, akkor oszd meg itt, hátha másnak is segít, de sajnos az idő ellenetek dolgozik, előbb-utóbb egyáltalán nem lehet majd böngészőből tolni...
     
  3. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Feladom mar. Az a baj, hogy elcsesznek vmit a bpnel es nem erdekli oket. Bicskanyitogato ez a hozzaallas. Nyilvan nem ti tehettek errol. Neked koszonom az idot amit ram szantal.

    Nyilvan ha a kliens stabilabb lenne mint az ie volt, akkor azzal tolnam. Igy inkabb be sem lepek.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    na most azért kiváncsi leszek mennyi pozitiv visszajelzés jön a wen-digó minihez...

    személy szerint a teljes event 1/10..az 1 pont mert van sárkánymag amennyi kell van időd portolni..
    a wendigó -5/10..... jópár eventet végigtoltam,sőt a múltkori legyőzhetetlen volt az első amit nem vittém végig évek óta..

    ezt se csinálom meg mert nem kapok melóban szabadságot ilyen indokkal hogy "eventre kellene"... :D

    voltak jobb és rosszabb eventek.. na de ami most megy ... 2 diploma kell hogy rájöjjek mit is kell csinálni...a "kör" megette a 40 lángot vagymit..aztán futkosok körben hogy hol is jön elő,persze sehol..... tök jó hogy be lehet dobálni az összeset csak úgy találomra..persze leirás nincs,még csak vázlatokban sem... másik dolog az ilyen 10 nappal utáni kezdés mikor már jó sokat kivett belőlünk(belőlem főleg ideget) az alap event..na akkor bekapcsolják hogy kell a várba futni..pedig az elejétől már mennyi lefarmolt cucc lenne? he? ez szándékosan van hogy még jobban elvegyék az ember kedvét??

    [​IMG]
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Mikor lesz javítva mini bugja? Az hogy elveszi az éltető erőt akkor is ha mekszakad a használata. Ha megszakad akkor nem használtunk és akkor nem kellene elvennie. Remélem legkésőbb hotfiy holnap jön erre mert így nevetséges. Lehet az én hibám hogy olyanokkal megyek akik nem értik meg hogy ne szakítsák meg menet közben a használatát vagy én magyarázok rosszul. Egy nagy csalódás ez a mini főleg hogy egész event alatt látogatni kell kísértetkastélyt hozzá ahol kész a főevent. Miért nem lehetett előfarmolni minire? Miért nem tudták volna normálisan behozni? Miért nincs semmi leírás róla? Legalább akkor nem farmoltam volna feleslegesen főeventet végig és most duplán farmolhatom azt. Fel vagyok háborodva egyedül a jutalmai miatt csinálom, mert az a egyetlen pozitívum benne.
     
    Elégedetlenkedő and kupek68 like this.
  6. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Az meg kicseszés /direkt???/ megjelenik a vendigo de a map másik szélén és mire oda érek eltünik.
     
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    3x csak idéződnek a mobok és aktiválni kell azt az éltető erős oltárt középen. 4x jön le wengigo és lehet ölni.
     
  8. giliszta

    giliszta Regular

    ..és hogy megyek be a temetőbe?.. mert amint belépek már haltam is...egy rohadt leírás nincs sehol.
    na rájöttem. de mivel senki nem segített én se fogok....miért kell túlbonyolítani már minden eventet? gyűjts ezt azt,hogy tud menni ide-oda,ahol majd vagy lesz valami vagy nem. vagy lesz dropp vagy nem.. ott tartok,hogy már nem is csinálom az eventeket a semmi jutalom miatt.
     
    Last edited: Nov 9, 2019
    Elégedetlenkedő likes this.
  9. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Szerintem nem megszakítják, hanem ha sebeznek a megjelenő mobok akkor megszakad magától. Persze én is idegességemben jó sokat elnyomkodtam, de néha már akkor is sebeztek amikor éppen kibújtak a földből. Ez mondjuk sunyiság, mert a társak hiába védenének. Őrre, toronyra alig reagálnak már ha reagálnak egyáltalán. Egyedül nem is lehet csinálni szerintem p3-on biztos nem. Nem is az erejük bosszantó, hanem, hogy Gwen csak 20 tüzet ad ami vicc mivel vagy 4x tűnik el Wen...gondolom ez is vmi hülye vicc Gwen...Wen...
     
  10. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Ez meg a másik jöjjek rá magamtól? ok...de hogy? Mire rájövök már nem érdekel. Magukkal szúrnak ki csak vmiért nem hiszik el.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  11. giliszta

    giliszta Regular

    én a béta óta csinálom ezt az akkor még játéknak,most már valami förmedvénynek hívott valamit. akkor még egyszerű volt szép grafikával.most meg már agyon van bonyolítva minden emberi végtermékkel.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    utóbbi hozzászólásokat olvasva..

    miért van még ez a fórum egyáltalán? arra hogy rls,htfx meg eventkezdeteket jelezzék szerintem tök felesleges.. mást meg úgysem tudunk meg soha.. ugyan mennyi meló összedobni egy útmutatót? alap dolgokkal.. 5 perc? 15? bezzeg a közösségi médiára (yt,insta,disc)van idejük csámborogni összevissza jókat röhögve(nem láttam 1 közvetitést se,csak tippelek hogy az megy...)...
     
    Elégedetlenkedő and kupek68 like this.
  13. Steve75

    Steve75 Junior Expert

  14. pukiface

    pukiface Someday Author

    Látom a téli event sem lesz kivihető, már kétféle öltözéket akarnak eladni, egy eventre.. :D :D komolyan csak röhögni tudok, az elmúlt félévben egyetlen eventet sem tudtam befejezni átlag napi 3-4óra játékkal.. Így rövid távon tuti nagyot nőttek a mutatók, de nem lehet egy játékosközösséget hosszú távon jutalmazás nélkül, a játék bővítése nélkül, végtelenített robotfarmal', és a játék folyamatos játékosok hátrányára történő "kiegyensúlyozásával" fizetésre kényszeríteni.. az elmúlt háromnegyed évben többet rontottak a megítélésén a játéknak, mint az előtte levő öt évben összesen.. elég olvasgatni a fórum különböző nyelvű topicjait,.. a korábbi (de törölt) hozzászólásomban volt egy rész, ami arra próbált rámutatni, hogy a free to play játék attól free, hogy ingyen, de több időbefektetéssel ugyanúgy/ugyanazt el lehet érni mint a fizetős játékosoknak. Most a fizetős játékos is ott tart, hogy hiába vesz prémet/királyit/andert/eventviseletet, ugyanúgy kőkemény napi 4-6 órás farm kell hogy megcsinálja az eventeket. Na nekem ennyi időm nincs, még ha pénzem van is rá, nem jelent olyan előnyt hogy megérje.. majd ha a százezres haladásoknál az inf4 bossz nem 350/700-haladásokat dob, vagy az eventviselet ad 250% vagy 500%-ot a haladáshoz, és tényleg spórolok időt vele, na akkor talán.. (ez egy költői talán). Ez így használhatatlan, inkább nem csinálom, vagy csak annyit amennyire kedvem/időm van.. a poén az, hogy nem voltam elzárkózva a fizetős opcióktól, vettem is pár dolgot, meg fenntartottam a királyit, de ez annyira látványos lehúzás, hogy ennyire már én sem vagyok hülye :D
     
    Last edited: Nov 14, 2019
  15. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Mire kezdődik a téli event, meg lehetne kérdezni hivatalosan, hogy a 2000 phestos érméből nyitható ajándék fixen, 100%-ban ad a rakéta hátast? Köszi! Ezt fontos lenne tudni, nem akarok kockáztatni.
     
    Adrienn27 likes this.
  16. Łowas

    Łowas Forum Greenhorn

    Nem rakéta hátast ad azt majd a újévi event adja. 2000 phestos érméből nyitható ajándék eventes buff lesz újévi eventre (50% több haladás).
     
    Last edited: Nov 17, 2019
  17. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Akkor én tévedésben voltam. Szóval 2000 phestos érméért kapok az újévi eventre egy, amúgy 7000Ft-ért megvásárolható kabátot? Mért ez az újévi event olyan lassan vihető event lesz, hogy megér 2000 phestos érmét?
     
  18. pukiface

    pukiface Someday Author

    ez az ami az elmúlt években 1500 érme volt.. és ne legyen igazam, de mindenhez speciális eszi kell majd, és a szinttől fog függeni hány érme lesz, tuti nem 3-7-10 a 3 kihívásban, minden szinten.. (már ha lesz 3 kihívás egyáltalán) ha jó lenne valamire az a kosztüm, nem adnák csak úgy oda a ládából ;)
    szerk (mindenhol 1500 volt):
    2018 - https://drakensangonline.fandom.com/wiki/Winter_Solstice_Festival_2018
    2017 - https://drakensangonline.fandom.com/wiki/Winter_Solstice_Festival_2017
    2016 - https://drakensangonline.fandom.com/wiki/Winter_Solstice_Festival_2016
    2015 - https://drakensangonline.fandom.com/wiki/Winter_Solstice_Festival_2015
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. Chassius

    Chassius Forum Apprentice

    Úgy döntöttem, hogy billentyűzetet ragadok és leírom az elmúlt hónapok tapasztalatait.

    Eventek:
    -lettek szép eventes köpenyek, drága pénzért
    -sok-sok haladási sáv, csökkentett event haladási dropp

    Ha már pénzt kérnek az event köpenyekért, miért nem lehet valami rövidebb időtartamú venni arányosan olcsóbban?
    Vagy aki prémet vesz, az miért nem kap egy minimálisan emelt event haladási droppot? (prém:+15%, királyi+30%)
    Igazából azt veszem észre, hogy már szinte teljesen értelmetlen bármilyen prémiumot is venni. Egyszerűen azért, mert nem ad számottevő pluszt. Régen azért nagy segítség volt, hogy nem kellett IK csak a legisekhez, autómatán szedte a fizetőeszközöket, most annyi pluszt ad, hogy van +28 helyem a hátizsákban, meg kapok titkos kockát (igaz elég gyéren és a benne lévő holmik is 99,9999%-ban a kemencében végzik), ja meg tudok a térkép elején kelni.

    Alapvetően nem a haladási sávok sokaságával van a baj, hanem az event haladási dropp fixálásával (talán vissza kéne állni a skálázódás követő droppra).

    Meg valahogyan ki kéne lábalni ebből az alkotói válságból ami lassab másfél éve tart. A pvp sehová sem halad, az eszencia craftok nincsenek bent, mást sem lát az ember csak a nehezítést, mert egyesek úgy gondolják, hogy meg kell tartani minden játékost aki valaha beregisztrált. Pedig előbb-utóbb megunja az ember, ha nem kap pluszt tartalmat csak nehezítést.

    A prémium rendszert sem ártana átgondolni (mármint, hogy tényleg prémium legyen, ahogyan a kifejezés is sugallja az alaptól adjon többet, ha már befizeti ember és "eltartja" az ötletgazdákat és mindenféle többi embert).

    Az utóbbi 3-4 nagyobb evetet már el sem kezdtem komolyabban csinálni, mert nem éri meg a belefektetett időt.

    Remélem hamar észbe kapnak a fejlesztők, ha nem hát lesz egy játék, ami elfoglaltságot ad egy maroknyi embernek.
     
    Last edited: Dec 9, 2019
  20. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Csak úgy érdekelne, hogy a cég újabb pofátlansága a polip amulettből a minden ellenállásra rész kivétele és csak méregre cserélése javítva lesz-e vagy ezt óhajtják így hagyni? Mert ugyebár sok sok játékos sok sok időt töltött azzal, hogy az ellenállás miatt ezt az amulettet kiszedje, bekraftolja, szintezze! És nem mondhatnám, hogy túl ildomos ezt csak úgy hipp hopp gondolunk egyet és elvesszük tőlük megtenni! Bár láttuk már nem egyszer, hogy ebben a játékban ez így működik! Szóval óhajtják még visszatenni? Mert ha nem akkor nem fejlesztem tovább.

    Amúgy a játék irányvonala siralmas! És ez az új mini is, hogy már csak inferno 4-es szinten csinálhatod szégyen!
     
    Georg1974 and Bundin like this.