Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Tak to už rovnou mohou dát přes vánoční svátky...ty tři týdny navíc čekání už nikoho nezabije tím že to nestihli do listopadu :D:rolleyes:...a přes Vánoce budou mít aspoň šanci odchytnout prémium den všichni :D:p
     
  2. setoneto

    setoneto Forum Pro

    ahoj, rano jsem prisel z nocni a hra me nechela pustit ani na uvodni obrazovku s vyberem postav, porad nacist znovu-vytvarim spojeni-nacist znovu... sel jsem spat, ze se to probere nez vstanu, ale bohuzel to samy, tak jsem to zkusil spustit ve 32bit a hop, jsem ve hre napoprve. nejake rady?
     
  3. Ammerling

    Ammerling Forum Apprentice

    od rána 5:00 jsem spouštěl asi 4x verzi x86_64 naprosto bez problémů, vlastně teď už dlouho spouštím jen tu 64 verzi na celé dny, nepadá. I teď se spouští normálně, Grimmag.
     
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Pouštět to ve 32bit :) když to funguje proč se do toho stourat
     
  5. setoneto

    setoneto Forum Pro

    64bit jedu od ty doby co to jde a nic se pro me nezmenilo nebo jsem si niceho nevsiml, 32 mi bezi v poho a je mi to jedno, jen je mi divny, ze z niceho nic, a kdyz to z 32 zmenim na 64, tak se do hry zase nedostanu, klient se spusti, normalne se prihlasim, dole vlevo to ukazuje 224-13-64bit, ale nepusti me na uvodni obrazovku
     
  6. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Tak keď to dajú cez víkend tak bude všetko v poriadku XD ako mne to je jedno ja to aj tak nestihnem ale tak pre ostatných aspoň nech to je na víkend.
     
  7. Alodar

    Alodar Active Author

    Poznámky k patchu 225 nájdete tu.
     
    micuna13 and elithyacz like this.
  8. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Nemal som možnosť nakupovať keď bol predchazajúci premium day. Takže možno bude môj príspevok mierne mimo.

    Ono sú aj ľudia čo pracujú cez víkend. Takže najlepšie by bolo, keby v ponuke boli všetky veci počas 24 hodín. Tak by boli skoro všetci spokojní. Je dosť frustrujúce keď potrebujem dajme tomu opasok, aby sa mi hralo ľahšie, čakám rok a keď je práve opasok v ponuke nebudem pri PC.

    Tento event čo práve prebieha, pokazí vzťahy v gildách, kde sú rôzne silní hráči. Nedá sa veľmi ťahať slabších spoluhráčov. Aj stredne silní hráči sú radi, ak sa im podarí dokončiť event. Tie podmienky na splnenie eventu nie sú príliš šťastne určené. Pre niekoho kto má aj povinnosti - rodina, práca a iné je to aj o šťastí ako sa mu podarí poskladať skupinu. Na inf. 3 sa hlásia z lokálu hráči z 6K DMG a zbytočne dochádza k roztržkám. Vyhodiť zo skupiny sa nedajú na mape až v meste. Bolo by načase, aby bolo vidno aspoň pre šéfa skupiny aký silný/slabý hráč sa mu hlási do skupiny. TOP hráčom to je jedno, potiahnu celu skupinu aj sami.

    Setoneto,

    keď ti nefunguje hra. Skús nanovo nainštalovať klienta. Niekde sa tu písalo čo treba predtým premazať, aký adresár.

    Drop kocúra:
    je to hlavne o šťastí: môže dropnúť na 5 min. aj na 30 min. Bol som v skupine a spoluhráčovi dropol až na konci eventovej lišty keď mu do konca ostávalo asi 2000 bodov.

    Otázka: ten kocúr čo sa dá teraz dropnúť bude fungovať aj po skončení eventu?
     
    Last edited: Nov 13, 2019
  9. Ares

    Ares Advanced

  10. jackoneill1976 likes this.
  11. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Nechcem tu ísť do zbytočnej konfrontácie. Každý máme iný uhol pohľadu. Ako by sa to dalo riešiť, keď by som práve cez PRÉMIUM DEŇ šiel pomáhať otcovi z drevom, prípadne odviezol príbuzného napr. na letisko. Prišiel by som domov až o 22 hod. No nedalo by sa nakúpiť všetko. Pre mňa by bolo najvhodnejšie, keby počas 24 hodín bolo možné kúpiť všetky veci o ktoré mám záujem. Neviem aké budú ceny, čo všetko bude možné kúpiť, takže sa nemôžem na to dopredu pripraviť.
     
  12. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @Skuska55 ... Je to jenom hra a Azi s tím nic moc nenadělá...hold nezbyde než si určit své priority jestli hra nebo to ostatní... :rolleyes:;)přinejhorším zaůkolovat rodinu a předat jim přesné instrukce co a jak :D:cool: ( v mém případě by asi byla postava z rodinných důvodu odmazána nadobro ze hry, tak nezbyde než bulnout v práci :eek::D)
    A co se týče eventů tak lepší to asi nebude. Jde vidět že marketingová politika jde nekompromisně za svým a nejspíš se jim i daří skrz pláště. Na druhou stranu to je i slušná pomoc tím že tyto pláště byly přidané do hry. Je to pak už čistě na uvážení jestli využít nebo ne o...jestli ty ceny z postupu za to stojí a nebo ne...jestli mi to ušetří drahocenný čas na vyběhávací stupiditě...jestli jsem schopný to dodělat nebo ne....
    Druhá věc jsou samotné ceny za plášť. Kdyby trochu srazilo BP ceny za pláště a dalo to za lidové kačky tak věřím že by to využívalo mnohem víc hráčů a určitě by na tom v BP nebyli ztratní. Je jasné že by to chtělo ještě doladit v mnoha ohledech. Třeba přidat do progresu silnější esence jako redku , fialku , modrou o které je stále nouze, aby to zvětší části pak pokrylo spotřebu na event i pro slabší hráče.
    Na druhou stránku ty odměny jsou pěkné z multi lišt eventů...kdysi se nám mohlo snít o takových šutrech, nebo žolíků zhodnocení, nové klenoty. Tak že psychologicky si umí navnadit hráče. Bohužel je to také i tak postavené, kdy se tě budou snažit vyprovokovat získat to co nemáš a to co mají nebo získali ostatní. A ono to pak už nemá daleko k rozhodnutí jestli sedět nonstop u kompu do zblbnutí nebo si místo toho hodit jeden přesčas navíc v práci a pak si užít hru bez zbytečného stresu. Ale to už jsme zase zpět u priorit a o tom že to je hra respektivě z části placená zábava a doufat v dny kdy to zase bude přívětivější k hráčům.
    Mimochodem ta D4 vypadá fakt suprově pro nepřívětivé časy v drakenu :D:cool:
     
    Last edited: Nov 13, 2019
    Geredis likes this.
  13. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Jak vlastně nakonec dopadla ta soutěž? Výsledky někde budou? Nebo jsou?
     
  14. Ares

    Ares Advanced

    Pár hráčov sa rozhodlo podvádzať, čo nám spravilo nepríjemnú robotu. Určite však budú zverejnené v priebehu tohto týždňa :)
     
    Gauthor likes this.
  15. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    no vyhral Gauthor,jen ja sam jsem mu dal 84 hlasu :D ..ne opravdu jen jeden ,ale poctivy.... prece ten spartan musi mit z neceho radost :D

    a kdyz vyhraje...jako proc néééé,ze ? nedavejte mu ty ozivovaky za tech 120 on nehraje solo a vlastne on neumira ani a kdyz nahodou ano ,tak jako kazdy mel lagy proste ve hre :D

    jen tak Modi co je s Vama? za minuly prispevek bych mel mesic basu a video smazane a ted ? ..... co jééééééééé



    nn v poho jen se mi to proste nezda :D

    kdyz jsem se tak dical na videa a co bylo 8 . nebo kolikate vyroci dso a to jsme rikali ,ze je to grind

    tak tento event je totalni sesup nedohratelny,no kdyz to nekoho bavi proc ne me uz to treba x denne stejnych map litat za sebou neba

    ps: Gratule Gautovi ! :D
     
    Last edited: Nov 14, 2019
    kalamaroto likes this.
  16. Ares

    Ares Advanced

    Na starom fóre sa sťažujete že sme moc prísni a teraz sme moc dobrí? :D

    Mimochodom, tu nájdete výsledky súťaže.
     
  17. Gratuluji výhercům soutěže.
    @Ares Nenechte se odradit od pořádání podobných soutěží. Bohužel vždy se najdou nějací blbci se záměrem něco poškodit nebo z něčeho podvodem profitovat.
     
    micuna13 and -Touchwood- like this.
  18. Tauron

    Tauron Advanced

    @Azachiel_de_Morgen , bohužel i při této hře na fóru se najdou ti, co to mají za potřebí, což nás mrzí. Za mě byla soutěž úspěšná, kdy se na fórum dostali noví hráči. V budoucnu budou probíhat další soutěže, kdy možná i upravíme styl hodnocení. Tak se máte na co těšit ;)

    Taktéž gratuluji výhercům a všem děkujeme za účast:)
     
  19. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Gratuluju spoluvýhercům a děkuju všem, kteří hlasovali pro mně.

    A ty podvodníky nechápu. Při současným stavu lidí na fóru by stačilo říct pěti kamarádům ve hře a měli výhru jistou.

    P.S. Oživováky klidně připište čtvrtému hráči v pořadí. Opravdu je nepoužívám a navíc jich mám asi 200 v zásobě.
     
    jackoneill1976 likes this.
  20. Blix

    Blix Forum Greenhorn

    Ahoj :) chcem sa spýtať k súťaži ... nech mi administrátor alebo niekto kto to hodnotil povie ako to hodnotil :) ako može byť prvý niekto kto má menej hlasov ako napríklad ja alebo Dukynka ? :) normálne mi to tu prosím vysvetlite ten čo to hodnotil :) a preukázať ako som podvádzal :) a takisto sa chcem spýtať či sa dal dať len jeden hlas alebo som mohol dať like všade a každý by sa počítal :)
     
    Last edited: Nov 14, 2019
    Dukynka likes this.