Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. anti.

    anti. Regular

    Gratulace, máte štěstí, že nwm jak sem dávat obrázky jinak bych to vyhrál bezpochyby já :D ale chci se zeptat jakým způsobem se podvádělo? protože už tady nechodím, není tu nic smysluplného ale ten způsob podvodů by mě zajímal :O
     
    Blix likes this.
  2. Dukynka

    Dukynka Forum Apprentice

    Gratulace všem "výhercům" a chtěl bych se zeptat, jak je možné, že někdo byl uznán za podvodníka, když neporušil žádné z pravidel. To přece nedává smysl. A pokud si nepřejete, aby se porušovali pravidla, tak si je neměňte podle sebe po konci soutěže, čekám na vyjádření módů.
     
    Blix likes this.
  3. Edm2000

    Edm2000 Forum Greenhorn

    Je to jen chytrý tah od modů jak rozdělit výhru mezi kámoše... Nic víc... GJ BP! ;d
     
    elikape, Dukynka and Blix like this.
  4. Stóné

    Stóné Someday Author

    Soutěž super, ale zrovna na tomto fóru … :rolleyes:
     
    Dukynka and Blix like this.
  5. Ares

    Ares Advanced

    Vyjadrenie bolo napísané tu:
    Moderátori vidia oveľa viac informácií o účtoch na fóre!
    Práve prešetrovanie bol dôvod, prečo vyhodnotenie súťaže tak dlho trvalo a vlákno pre vás bolo neviditeľné.
     
  6. Blix

    Blix Forum Greenhorn

    ano , super !!! to je ono ! určite som si spravil 15 účtov aby som si nahádzal liky !!! presne !"!! to je onoo !
    chceš aby ti tu každý típek čo mi dal like napísal ?? a potom sa môžeme o niečom baviť ... ten podvod ste spravili VY a nikto iný ... to je hanba táto komunita a ešte ktomu aj ten (tí) čo to hodnotili !proste toto je na smiech chapeš to ? vy klamete normálne! a ako tvrdil Gauthor , že som mal písať kamarátom aby hodili like ... myslíte , že to tak nerobil nikto ? každý bude mať liky od kamarátov ... tak mi tu netvrď , že su to liky spravené podvodom :)
    ako prepáčte ale poznám všetkych ľudí čo mi dali hlas tak mi neklamte do očí , že to je podvod ! jediný podvod čo tu je ste spravili VY a nikto iný a toto budem opakovať stále pokiaľ nedostanem zmysluplnú odpoved ktorá naozaj odpovie na všetky otázky a pochybnosti :)

    a stále chcem vedieť , či som mal možnosť dať hlas jeden alebo viac :)
     
    Dukynka likes this.
  7. Dukynka

    Dukynka Forum Apprentice

    Tohle opravdu nemůže být myšleno vážně jako odpověď. Nikde nebylo napsáno, že se nesmí vyzvat kamarády k hlasů. Navíc je jejich rozhodnutí, zda hlas opravdu dají, buď nám dejte pořádné vysvětlení nebo se takové soutěže ani nemusí pořádat. Já po vás nechci ty odměny, teď mi jde o to, abyste teda správně dokázali argumentovat a ne si vymýšlet, jak jsem podváděl, když jsem žádný bod napsaný v pravidlech soutěže neporušil.
     
    Blix likes this.
  8. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Jako že si chlapci vytvořili duplikátní profily? To je smutný... :oops:
     
  9. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Pokud by moderátoři chtěli dát odměny svejm kamarádům, mohli dát do pravidel, že o vítězi rozhodují jen oni. Takže tyhle kecy jsou zbytečný. Nehledě na to, že určitě existuje způsob jak přihrát odměny i bez jakýkoliv soutěže.

    No a hlasovat se mohlo i pro více návrhů. Jen nesměl nikdo dát hlas sám sobě. Hlasy od kamarádů, rodiny, gildy atd. byly povoleny vždy a ve všech soutěžích.
    Ostatně nasbírat lajky čistě od svých nepřátel by byla fakt výzva. :D
     
    Antikrist-666 likes this.
  10. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Já žádné kamarády nemám a bylo by mi stydno někoho žebrat o hlas. Bože vždyt je to jen screen ze hry.
     
  11. Alodar

    Alodar Active Author

    Bohužiaľ áno. Dokonca sme zvažovali aj možnosť, že hlasy nebudeme brať do úvahy vôbec a rozhodneme o víťazoch sami, ale nakoniec sme od toho upustili. Je to dosť smutné koľko hráčov nie je schopných hrať fér...

    Ďalšiu súťaž plánujeme na vianoce, dovtedy ale budeme musieť vymyslieť ako sa vyhnúť podobným problémom s vyberaním výhercov. Dať hráčom možnosť o tom rozhodnúť hlasovaním evidentne nefunguje tak, ako sme dúfali.

    Gratulujem výhercom a česť porazeným, ktorí si dali námahu s fotkami a hrali fér. Pevne verím, že to skúsite aj nabudúce :)
     
  12. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    ....a čo tak nastaviť podmienky tak, aby hlasovať mohli iba hráči, ktorí to hrajú aktívne minimálne rok? Tak by už tesne pred súťažou/počas súťaže nikto nevytváral ďalšie účty.
     
  13. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    jo jako drop to vypada hezky z gwenfary:D
    [​IMG]
     
    micuna13, Antikrist-666 and Gauthor like this.
  14. chozeee

    chozeee Forum Apprentice

    zdravím mám dotaz...esence duší paromechanika,budu je ještě potřebovat někdy nebo je mužu spotřebovat ...děkuji za odpověd ..no tak ADMINI odpoví mi někdo??? tak snad aspon psali jsem na víš, či čekáme na odpověd ..nebo něco je tu vubec někdo OMG??


    hm ADMINI jak dlouho čekat ???inventář neni nafukovací děláte něco....a odpověd čekáááááme ...děkuji odpovím si sám
     
  15. Alodar

    Alodar Active Author

    @chozeee Tá esencia bola na evente kde sa dali získať skupinové runy. Event už dlhšiu dobu nebol a či sa bude ešte opakovať neviem. Či si ju schováš alebo spotrebuješ je na tebe.
     
    chozeee likes this.
  16. Hvězdonoš

    Hvězdonoš Forum Apprentice

    Gratuluji výhercům a díky pokud to není iluze a fakt jsem mezi nimi. :D

    Btw. ty lidi co pro mě hlasovali, jsem s nimi nikdy (pokud jsem nezapomněl :D) nehrál ani nepsal, až na jednoho ale tomu jsem nenapsal ani slovo o soutěži tak pšššt :p
    Ta závist :rolleyes: i kdybych nevyhrál tak to byla supr soutěž už jen kvůli tomu soutěživému duchu, jen škoda těch podvodníku.
    Pá pá a zase někdy :D
     
  17. chozeee

    chozeee Forum Apprentice

    moc děkuji za odpověd....
     
    Last edited: Nov 15, 2019
  18. anti.

    anti. Regular

    po týdnu nakouknu na fórum a jediné co mě napadá... spláchnout to dříve než to bude cejtit po celým baráku... ale věřím, že na vánoce si napíšeme kdo co měl o štědrém dni na stole, podle mě to bude nejsmyslnější debata na novém fóře (pochybuji, že jsem tady něco důležitějšího přehlídl, i když nečtu 2/3 příspěvků)


    a pokud zvažujete vánoční soutěž, tak zkuste obdobnou jako byla loni nebo to už bylo předloni možná, tam se opravdu podvádět nedalo a na své si přišlo mnohem více lidí a upřímně byly i lepší odměny
     
  19. Alodar

    Alodar Active Author

    No, odmeny môžeme dať len také, aké nám odsúhlasí vedenie.
     
  20. setoneto

    setoneto Forum Pro

    ahoj, sice jsem nic nevyhral, asi proto, ze jsem nehral, ale padnul mi z gwenfary drahokam, ten do vedlejsi ruky asi za to, ze jsem nikomu nedal like, tak sry :)