Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Na kameň zhodnotenia pravým a následne ľavým má tie 2 rubíny.
     
  2. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @waqwaq63 , pravým kliknutím rozklikneš drahokam zhodnocení, a poté levým klikneš na ty dva posvátné rubíny v inventáři. Pak jen odklikneš, že skutečně chceš použít drahokam zhodnocení a vytvoříš tím ten královský rubín.
     
  3. waqwaq63

    waqwaq63 Junior Expert

  4. Alodar

    Alodar Active Author

    Máš to tam :)
     
    Azachiel_de_Morgen likes this.
  5. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Otázka: ako Vám teraz padajú platiny? Je znížený drop? Predtým mi občas dropla vec z platinovým očarovaním. V poslednej dobe nič ( ani na inf 3 nechce dropnúť).

    Z eventu Ghost festival dostal niekto z postupovej lišty rubín alebo onyx?

    Tie podmienky na splnenie eventu mohli v BP nastaviť menej prísne. Pre nováčikov a pre stredne silných hráčov je nemožné alebo iba veľmi ťažko splniť eventovú lištu. No, na druhej strane pekné padajú Drakenové jádra + drakeny. Len to treba behať do zblbnutia doslova.

    Moderátori by mohli až budú tak láskaví BP preposlať info, že hry toho typu, by mali byť o mikro transakciách - možnosť za SMS zakúpiť predmety a nie o maxi transakciách. Keby boli nižšie ceny plášťov, zakúpilo by si ich oveľa viac hráčov. Príklad 5 000 000 hráčov x 1,6 Eura - by bol zaujímavý zisk pre BP. VS 5 000 hráčov x 30 Eura. Nepoznám presné čísla, tak je to iba orientačné.


    Azachiel_de_Morgen said:
    Nee. Pokud mě paměť neklame, tak premium day (PD) byl vždy ve dnech pracovního volna. A ta nabídka se během dne několikrát a v různých časech opakovala. Takže i workoholici měli a mají šanci si věci zakoupit. I letos by tomu tak mohlo být.. co třeba taková první prosincová neděle ?!?​
    Otázka: keď si kúpim napr. opasok - aké bude mať štatistiky? Pevne určené, alebo to bude v rozmedzí od 0 do 100 percent? Takže v prípade druhej možnosti, by som musel kupovať viac krát a modliť sa aby som dostal dobré čísla v opasku.
     
    Last edited: Nov 17, 2019
  6. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Nevim kde porad vsichni berou to presvedceni ze eventy sou pro kazdyho a ze ho kazdy musi udelat

    ja to hraju cca 6 let a eventy sem ze zacatku taky nedaval sotva trochu postupu:)

    event proste pro kazdyho neni nemas cas? smula. si slabej ? smula proste to tak je:)

    slabsi clovek by mel na kazdym eventu sam poznat jak zesiluje a jak se lepsi a jak postupne dela vic a vic z postupove listy az do te doby nez ju udela celou
     
    micuna13 likes this.
  7. Ammerling

    Ammerling Forum Apprentice

    Na ponku se stačí podívat do sekce Rubín - kam až mám povoleno spojovat, 3 posvátné fungují, teď ověřeno-lze spojit. S tím "Enhancement" nevím, už ho nemám, a na poslední dva stupně je třeba těch knížeček, zelená a modrá, padají třeba v poušti.
     
  8. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @Skuska55, opasek horlivosti (stejně jakožto ostatní předměty horlivosti) nemají pevně určené staty. Jinými slovy, staty jsou v rozmezí 0 - 100%, a proto je třeba většinou koupit více předmětů či využít Zušlechťovačů vybavení.
     
    Skuska55 likes this.
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Něco málo na tom je.

    Musíš ale uznat že hardcore času je potřeba dodělat (už skoro) každý event... a nezáleží na tom jestli máš rok starou nebo 6 let starou postavu. Já už to asi dodělám (bez pláště) ale vidím ten rozdíl oproti tomu co tady bývalo dřív...

    Potřebuji na 600(mini) + 500(gwen) na jedno kolo cca 10 minut.. Jako není to moc ale točíš to do zmagoření... Včera 22k postupu do mini..už jsem nemohl..(potřebuji ještě 27k)

    Ale co,kočička padla konečně klenot padl od gwen...takže je oceněna snaha.. Jen mě trápí že v neděli nevstanu od kompu protože mám 5M/6M mezisvet a potřebuji těch 14 dnů royalu na vánoce :)
     
    Stóné likes this.
  10. Stóné

    Stóné Someday Author

    Časově je event přestřelený, do toho žebříčky, a nějaký ten vlk. Ale tak jsou tu přece ty pláště, a to vše vysvětluje.

    Na mapách mohlo být více minibosíků, na m1 a m3 není skoro žádný. A je tu ještě jedna věc, která se mi vůbec nelíbí, a to odměna v podobě náhodného královského šutru. Tenhle šutr má být za odměnu v podobě tvrdé farmy, a ne jako odměna z eventu, a ještě k tomu NÁHODNÝ, takže někdo dostane rubín, a někdo diamant, to beru jako velkou podpásovku.
     
  11. ki84

    ki84 Advanced


    Mhm. Toto je ako vaša dogma. Nemohol som ja, prečo by mohli iní, no nie? A takto to tu vy reálne opakovane píšete.Neskutočne. Tak komu tie eventy vlastne majú pomôcť? Ľudkovia, eventy sú v terajšej podobe už o zdraví aj pre mierne nadpriemerné postavy, ale vy si stále meliete len to svoje. Ale verte, že takto nakoniec dôjde aj na vás.

    Ak nebude eventy zvládať čoraz viac hráčov, čo sa asi tak stane? Nezapaľuje, nevadí, poviem vám to. Zostanú tu hrať, škrípať zubami, pozerať ak ide event za eventom do tam kde slnko nesvieti, budú z toho nadšení a keď´sa konečne niekam posunú, tak to BP nerfne, pretože vy bude vďaka odmenám z eventov, ktoré oni nemohli, nevedeli spraviť na celé galaxie od nich. A budú radi chodiť na fórum a pozerať ako sa tu chválite a iných zosmiešňujete. Že áno? Tak určite. Iba výrazne menšia časť z tých čo eventy nevedia dať to neznechutí, zostane hrať a ešte menšia si začne hru platiť a tým platiť aj vašu hru. A že veď vy si hru(aspoň časť z vás) platíte? Myslíte si, že to stačí? Omyl. Všetci, čo hru nejakým spôsobom platia, ju platia všetkým. A čím menej bude platiacich a to aj tých slabších, slabých, tým viac sa bude zvyšovať tlak na platenie tých čo ešte hrajú. A to sa to už jednoducho deje, už to vidieť aspoň rok, aj viac. Teda vidí to ten, kto to vidieť chce. Teda tým že nie ste schopní to pochopiť a aspoň sa to snažiť spomaliť skracujete aj svoje vlastné pôsobenie, neplatenie v hre. Alebo budete musieť platiť stále viac a viac. Tým, že by ste prejavili viac pochopenia aj pre iných, by ste chránili aj seba. Ale ľudia sú proste mentolky. Keď je mne dobre, čo ma po iných. Poznáte to s tou replikou, "Komu zvonia do hrobu?" Pre mňa je takéto myslenie absurdné.


    Teda ak tento proces bude v hre takto pokračovať a aspoň sa nezredukuje, pomerne rýchlo dôjde aj na vás. A na to sa spoľahnite.
     
  12. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    vezmu to hopem Ki84 porad se chytas toho slova od zacatku se jede politika nemas postavu nemas event nevim proc by se to melo ted menit:) skoda slov na tebe:)

    nechapu lidi co delaji vsechno chce mi snad nekdo tvrdit ze za zebricky momentalne dostane lepsi odmenu jako za event? ale proste kazdej musi splnit vsechno a pak tu hulaka ze tu musi sedet nonstop tak udelejte jen event a nedelejte zebricky uplne jednoduchy ne:)
     
    micuna13 and ki84 like this.
  13. ki84

    ki84 Advanced

    :D :D :D Pobavilo, presne toto som aj čakal. Ako vieš čo ja plním a čo nie? A ako ty vieš koľko času tu kto je a koľko je ochotný do hry dať? Čo si doma vykladáš karty, pozeráš kávovú usadeninu? Tieto vaše fabulácie fakt nemajú chybu. Poohýbate si veci tak, aby vyhovovali vám. Tento model eventov je jednoducho prepálený. Ale veď dobre. Pekná ľudová múdrosť hovorí, že : sýty hladnému neverí a iná : na každú sviňu sa niekde varí voda.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. Ammerling

    Ammerling Forum Apprentice

    Vidím kolem sebe nešťastné topky jak hledají ingredience aby stihali to, po čem plakali - aby měli eventy na delší zábavu - je to přepálené pro ně natož pro střední a nižší co si nestihají upgradovat výbavu. Tím vzniká jediné - nemají čas se vláčet se svými přáteli a známými jak dřív, tak pro nás zbývají oči pro pláč a tribuna odkud jim fandíme aby to pokořili aspoň oni. A mám pocit že to koupila IG Farben, samé jedy, zpomalováky a další výbava nepřátel, nám do ruky kyje a globální obchod, ale hra je to výborná, nic naplat, jede se dál.
     
  15. Castiel_Dso

    Castiel_Dso Forum Greenhorn

    Ki84 Když ti hra nevyhovuje,tak ji prostě nehraj,to je vcelku snadné řešení...Tím,že tu brečíš co vše nejde a jak má být tohle tak a tamto jinak,se absolutně nic nezmění a BP jsou takový uplakánci jako jsi ty vcelku ukradení.Mě tento model eventů a tlačení času do hry také nevyhovuje a omezil jsem herní čas na absolutní minimum,ale neznamená to,že si hned poběžím na forum stěžovat jak je vše nefér...Tak se zkus místo vypisování hovadin na forum radši věnovat něčemu smysluplnějšímu,co třeba i někdo ocení.
     
    Gauthor and micuna13 like this.
  16. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Je fakt, že na Listopad nás BP hutně zásobilo herním obsahem. PVE žebříčky, velkej event, Úplněk, ještě bude Novoluní. Každej si může vybrat "to svoje". Pokud teda nejste "DSO blázni" a musíte mít všechno. :) Já mám vše hotovo. PVE šlo celkem rychle. Wendigo jako novinka se mi líbil. Dobrej minievent. I pet mi padl. Hrad jsem dodělal dne dopoledne. Odměny z eventů luxusní. Měsíc DeLuxe, runa a kámen zhodnocení, drakeny. S odměnami jen tak dál BP. :)
    EDIT : Chtěl bych poděkovat všem mágům z gildy, co mě "potahali", když došla "životní síla" na minieventu. :) ( to sem napsal speciálně pro tebe Jendo, tak úsměv na rtech, až to budete s "Rychlíkem" v práci číst :) )
     
    Last edited: Nov 18, 2019
    Azachiel_de_Morgen likes this.
  17. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, jsem teda posledni kdo by se bp zastaval v dobe plastikove, ale proc jsou tu tyhle debaty zrovna u tohohle eventu moc nechapu. Na stokach jsem nechal dovolenou a sotva jsem to stihal na dvou postavickach. Tady celkem na pohodu ikdyz jsem furt v praci. Mini se da udelat za dva tri dny, se stredne silnym trpikem 60k rano vstanu 6-9 tocim leky, pak s nahodnyma skupkama z lokalu 2hodky mini, pak 4hodky chrupka a od tri do vecera mini a udelal jsem 25k postup, druhej den jen mini, mel jsem teda uz trochu vidiny, zada a ruce bolavy jako kdybych lezl celej den po leseni, ale jde to a ty odmeny brutal. Navic mi udelalo radost, ze u drahokamu za mini upgradem zvedas i hpcka z 10 na 30% a jeste dostanes 8k prachu za ty dva drahokamy z postupu, kralovsky sutr, no neke.. stoky me priserne vytacely, porad jen kupovat za temny esku po haldach, tohle zere akorat cas
     
    micuna13 likes this.
  18. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Mě se ten event líbí... nežere sféráky, ani TM, ani reálné peníze... jen ten čas je hodně náročný, ale to je asi věcí volby. Rozhodli jsme se dodělat mini i hlavní event a díky tomu nestíháme žebříčky, ani Vulfa s Karou... za ty odměny to ale stojí, protože jsou parádní. Chodíme v 5ti členné skupině, tudíž ohně, životní síly a esky máme ještě tak na dva eventy :) Tak už jen snad 3 dny a bude hotovo :D
     
  19. ki84

    ki84 Advanced

    Zjavne niektorí máte nulovú schopnosť pochopiť čo píšem. Ale veď raz vám to tam zabliká, raz. Kde do psej matere stále na to chodíte, že človek pre niečo plače akonáhle si tu dovolí niečo kritizovať čo nevonia vám, akože starým mazákom? Majú sa z vás tí, čo sa im niečo nepáči pokakať a šúchať nohami? Alebo pekne sa zaliečať ako to vy máte dobré a akí ste úžasní? Really? Ja som z tohoto eventu dostal viac, ako som myslel že dostanem. Vidím ale to, čo sa píše v lokále a je mi jasné, že až priveľa hráčov má s týmto problém. Vy tam nechodíte? Alebo proste raz za čas niekomu blahosklonne pomôžete a tak je to všetko ok, odfajknuté a ďalej nech sa deje čo chce, čo ma potom. Kritizujem, to čo sa mi nepáči a jediné čo vy viete je hneď do neho duť, že plače. Vôbec nie, neplačem. Ste normálni? Ja hrám, čo ma a ako ma baví. Prestane, vypnem. To ale neznamená, že ak sa mi niečo nepáči, nepoviem to. A za ďalšie. Nie som ten, kto stále otvára tému eventov a smerovania DSO. Keď už ale o tom stále píšete, mám právo sa k tomu aj ja vyjadriť. A tak ako vy, aj opakovane. Či už sa vám moje odpovede páčia alebo nie. Ps : o tom plakaní zvyknú pomerne často vykrikovať práve naši internetoví hrdinovia, aspoň tu môžu byť za veľkých. Ale dnes na toto naozaj nemám chuť.
     
    Qweria and Elégedetlenkedő like this.
  20. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Obávám se, že tu nulovou schopnost pochopit máš Ty ;)
     
    -Touchwood- and micuna13 like this.