Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SIDANER

    SIDANER Forum Greenhorn

    Otázka ohľadom vianočného eventu je normálne že som bossa zabil asi 300 krát a keď už mi dáky jedinečný predmet padol bola to vždy zbraň proste nič iné mi nepadá je to normálne?
     
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Asi ano...

    Mě padla tak 20-30x zbraň(97% nej)..1x plášť (hodně blbý staty) a 2x pytel(8.2na drop ten lepší)..
     
  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  4. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Je príliš veľa a dosť zdĺhavého farmenia. Už to nie je o zábave. V BP tlačia hráčov do kupovania plášťov za peniaze. Cena je prestrelená, za tú cenu si kúpim radšej úplne novú hru.
    Keď chce ísť normálny hráč na mapu k bossovi, potrebuje nafarmiť esenciu. Padá to po 2 alebo po 5 kusov skoro vždy. Občas, keď sa pošťastí dropne 100 kusov esencie. Spotreba esencie je dosť vysoká u medveďa ( boss zimného eventu). Esencia je raz dva preč. Dohrať to na inf 4 je skoro nemožné. Toľko esencie nemám šancu nafarmiť. Na eventovej mape sa dá na ľahkej obtiažnosti farmiť zlaté darčeky, no nie vždy mi z toho darčeku dalo esenciu (200 ks ) Mal som iba 3 zlaté darčeky za 10 kôl, takže žiadna výhra ani farmenie na eventovej mape. Postupové lišty ako z Ústavu duševných chorôb. Príliš veľa postupu. To nemotivuje hráčov sa zlepšovať. Pri takomto nastavení hry, to postupne zabalí dosť veľa hráčov.
    Poniektorí majú aj rodiny, chodia do práce a nemôžu byť nonstop na PC. Aj na pivo je dobre občas zájsť si prevetrať hlavu alebo prevetrať žalúdok ak sa to preženie s množstvom piva.

    Každý máme iné časové možnosti, tak nie pre každého to bude splniteľné aj keď má silnú postavu.
     
    Last edited: Dec 13, 2019
  5. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Eska padá pořád stejně... leta chodím 21 sněhuláků, letos k tomu přidávám jedno kolo pouště, páč se mi nestíhají relogovat a nemám řepu. 26 sněhuláků dává cca 350 esky za 5 minut. To je 3500 za hodinu včetně 10ti minutové pauzy. Je to tak každý den a každý rok. :)
     
  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Pokud nemáš na medvěda essku tak si jen otevři automat za 5 mincí a dostaneš do postupu tolik co z medvěda. Dárky nafarmíš na menší obtížnostech
     
    Skuska55 likes this.
  7. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    To plánujem robiť až začnem robiť postupovú lištu na inf 4. Mincí nie je až tak veľa. Uvidím ako na tom budem po mini evente z mincami. Aj darček v meste by nebolo zlé otvoriť. Možno sa to oplatí viac ako postupová lišta na inf 4.
    Je aj taká možnosť chodiť mapy bez medveďa, prebehnúť okolo neho a z automatu zobrať postup. Prípadne iba minibossov a normálne príšerky vymlátiť + zbierať prasiatka.

    Otázka: či je to BUG? Zo zlatého darčeku mi nedalo 200 kusov esencie. Otvoril som 10 darčekov rýchlo za sebou- malo by to byť 2 000 esencie a dalo mi to iba 1 400 esencie. Žeby to bolo zdanené, nejaká forma DPH?
     
    Last edited: Dec 13, 2019
  8. micuna13

    micuna13 Advanced

    eska nepadá..... stojím celý večer vedle portu v Kingshillu , klikám na ty dva sněhuláky a nic .......:D:D
     
  9. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    To musíš mačkat na prsa aby to fungovalo. A nebo to byl snehulák od pána Klause proto nic nedal. :)
     
  10. Gauthor

    Gauthor Count Count

    A jak jsi na to přišel, že že zlatýho dárku padá pokaždý 200 esky? Buď padá eska, nebo 10 řepy. Většinou řepa. Z deseti zlatejch dárků bych to podle svýho dropu viděl na 600-800 esky.
     
  11. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  12. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Mini event na obtiažnosti inf. 4 to je zlý vtip?
     
  13. 22Mato66

    22Mato66 Someday Author

    Ak nemáš top postavu tak to je určite pre teba zlý vtip :) i4 je pre end game hráčov, ani víkendový hráči tam moc nezavítajú
     
  14. ki84

    ki84 Advanced

    More, že víkendoví hráči, aby si sa z toho nep.... . To sú akí? Tí čo pri tom nechcú každý deň čo deň stráviť pol dňa pretože majú svoj normálny život, rodiny, záľuby, prácu a nemajú komplexy alebo nie sú rytieri smutnej postavy a bavia ich aj ženy, pivko, športy, atď.? Alebo do toho nechcú trepať hafo mincí? Či sú to takí, čo to nehrajú šesť, sedem rokov? Alebo takí,m čo nie sú v silných gildách? A keď už chceš byť za múdreho, tak víkendoví s mäkkým Í, je to prídavné meno množného čísla. Ty end game slovak language.


    Skuska, netreba sa báť, dá sa to prejsť. Videl som tvoje staty, ja mám predsa len silnejšiu postavu, ale dať by si to mal aj ty. Ten boss na I4 je totálne neschopný. Slabšieho bossa v hre som ešte ani nezažil. Iba tam stojí ako puklica vypúšťa tú jednu hviezdu a strieľa tie ľadové strely, ktorým sa bez problémov vyhneš a na blízko z času na čas dá tú vlnu. Nie je to ako po iné roky, keď púšťal k tomu mraky príšeriek. Pre žiadneho strelca aj s vysoko podpriemernými statmi a trochu normálnym pohybom nemôže byť ten boss žiadny problém. Len to bude dlhšie trvať. Isto je ťažšie sa dostať k nemu, ako ho zabiť. A späť som stíhal otvoriť všetky klietky. Ale aj tak je to na veľa opakovaní a ja už som z toho neustáleho grindu hráčsky unavený. Asi sa na tieto mini vykašlem. Ale táto prvá by mala byť najľahšia, ak chce slabšia postava nejakú mini dokončiť, tak odporúčam túto a nečakať na ďalšie. Skúšal som to vylepšiť, urýchliť otváraním amfor a dáva to tak strašne málo do postupu, že sa to ani vlastne vôbec neoplatí.


    Ak je tu nejaký normálny ranger chcel by som sa niečo spýtať. Nestáva sa vám v poslednej dobe, že po aktivácii adrenalínu sa nič nestane? Buď vám nedoplní koncentráciu alebo nezrýchli pohyb, či oboje naraz? Mám s tým v poslednej dobe veľmi negatívne skúsenosti. Stáva sa mi to pomerne často a neviem prečo. Je to chyba v hre? Alebo ju robím niekde ja?
     
    Skuska55 likes this.
  15. anti.

    anti. Regular

    správně, ti co to hrají více než pár let, ti co do toho nasypali peníze, očividně budeš jeden z nich, když v jednom odstavci hrozně negativně na mini a hned v druhém odstavci vychvaluješ jak snadné to je i s klasickými staty... ale co čekat od člověka jehož příspěvky jsou z cesty již od první chvíle...

    pro každého hráče který by snad ještě chtěl něco ohledně mini... já svůj první dárek otevřel loni, postavu jsem založil před 8-9lety? (jsem o půl roku mladší než hra)... odehrál jsem několik vánočních eventů než jsem si loni konečně mohl otevřít onen velký dárek, ano je to psycho plnit na inf4 ale o to líp místo třetí vynechám i druhý a udělám si jen první, třetí zvládnou jen platiči/s pláštěm :)
     
  16. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Stream celkem v pohodě.
    2x bonus kod
    1KVIEWER
    1N5TAKRAM

    V únoru / februar bude nový epický neskutečně peckový Dragan event.

    Poraz neporazitelné bude změněn nebude lišta pokroku.

    Nový pet na temné mince. Až to sem dá pěkně Khrone s obrázky tak uvidíte sami.
     
    micuna13 and ki84 like this.
  17. ki84

    ki84 Advanced

    Anti, poprosím ťa, navštív doktora, snáď ešte nie je neskoro. Nikdy som si mesačne nezaplatil viac ako Deluxe, kedysi som ho mal. Ani raz nenabil TM. Ty a tie tvoje fantazmagórie, vyfabulované tvrdenia vycucané z prsta alebo sáčku s toluénom, ide ti. Chceš mi povedať, že zabiť toho bossa je problém? A zjavne si text vyložíš po svojom, nevidíš, že som tam dal poznámku o čase? Nie, nevidíš, pretože nechceš vidieť.
     
  18. 22Mato66

    22Mato66 Someday Author

    Boss je dole do pár sekúnd na i4 neviem čo riešiš @ki84 :D
     
  19. ki84

    ki84 Advanced

    Ďalší s problémom pochopiť napísaný text. Ani ma už neprekvapuje, že v hodnotení PISA sa Slovensko čo do čitateľskej gramotnosti neustále prepadáva. Ja som napísal, že ten boss je pre jeho statickosť, malú variabilitu a predvídateľnosť poraziteľný väčšine hráčov. Len v rôznom čase. Mne to pár sekúnd netrvá, ale dá sa to. Ja neviem čím sa vy dorozumievate, dymovými signálmi, keď neviete pochopiť písané slovo?
     
  20. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Moji anglictinu povazuji a prumernou tak nevim, jestli jsem nedaval pozor nebo se preslechl, ale ja nic takoveho v LS neslysel. Nerad bych se pletl, ale mluvili o tom, ze u DtU eventu bude mozno plnit listy na jakekoli obtiznosti a ze bude zrusena ta posledni Infernal 4 lista (tj. ta s tema klicema).