1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug Cinema Issues: April 2016

Discussion in 'Help Archive' started by Neon-Lights, Apr 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nellie_Noodles

    Nellie_Noodles Commander of the Forum

    Thank you Teddy :D (((((((((hugssssss)))))))))))
     
    12ss12 and elimeno like this.
  2. teddy.bear

    teddy.bear Team Leader Team Farmerama EN

    You are most welcome :) And thank you for your cooperation and understanding *happy hugs* .

    Best regards,
    teddy.bear
     
    Nellie_Noodles and elimeno like this.
  3. elimeno

    elimeno Count Count

    Hello TB
    Can you please tell me where to locate the exact version of flash player..thank you
     
    12ss12 and Nellie_Noodles like this.
  4. teddy.bear

    teddy.bear Team Leader Team Farmerama EN

    Hello elimeno :)

    If you will right-click anywhere on the game, within the wooden frame, you will see the last option in the menu that opens listing your Adobe Flash player version:
    Untitled.png
    Best regards,
    teddy.bear
     
    12ss12, Nellie_Noodles and elimeno like this.
  5. elimeno

    elimeno Count Count

    ) Short description of the issue experienced Either the movie will play all the way--no points or the movie doesnt play at all
    2) Time when it occurred (preferably in CEST)
    Tuesday, April 12, 2016 at 11:00:00 AMCEST
    3) Country you are playing from US
    4) Screenshot Submitted with issues :cry:
    5) User IDUser: elimenoID: 36403718
    6) Browser used Google Chrome
    7) Flash player version Adobe_Flash;21,0,0,216



    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    12ss12 and dappashan like this.
  6. prnbsnmph

    prnbsnmph Forum-Apprentice

    ditto with above...'supersonic' logo at top
    hit arrow - white to red...goes around and stops...never plays the advertisement
    prnbsnmph #17382540
     
    12ss12 likes this.
  7. teddy.bear

    teddy.bear Team Leader Team Farmerama EN

    Hello elimeno, :oops:

    You have tried to include images that are located on your computer - we will not be able to see those. You have to access a free image hosting website and upload the images, then include the link to them in your post :( .
    Hello prnbsnmph, :oops:

    A reminder about the details we need in order to address a 'broken video':
    We will need the following details, so please use the template provided below for the reports, posting all the requested information, points 1 to 7, with no exception:
    1) Short description of the issue experienced
    2) Time when it occurred (preferably in CEST)
    3) Country you are playing from
    4) Screenshot
    5) User ID
    6) Browser used
    7) Flash player version

    Please note that if you do not provide the details request, we won't be able to forward the issues to be taken care of.

    Best regards,
    teddy.bear
     
    12ss12 likes this.
  8. elimeno

    elimeno Count Count

    thanks TB. i have been able too but was having issue. is there someplace u recommend?
     
    12ss12 likes this.
  9. George_Washington

    George_Washington Someday Author

    1) I click to play videos but nothing happens. There is only a black screen.
    2) 2:35 PM UTC Central Time
    3) USA
    4) I can't take a screenshot.
    5) 49116883
    6) Google Chrome
    7) Adobe Flash Player 18 ActiveX, Adobe Flash Player 18 NPAPI
     
    12ss12, dappashan and elimeno like this.
  10. elimeno

    elimeno Count Count

    There is a 2nd LA video posted from today...I have included it in this post bc it seems no one posted after me and I didnt want to double post...please scroll down for todays info. Went to play another movie after that and LA came up again...same thing


    ) Short description of the issue experienced Either the movie will play all the way--no points or the movie doesnt play at all
    2) Time when it occurred (preferably in CEST)
    Tuesday, April 12, 2016 at 11:00:00 AMCEST
    3) Country you are playing from US
    4) Screenshot Submitted with issues :cry:
    5) User IDUser: elimenoID: 36403718
    6) Browser used Google Chrome
    7) Flash player version Adobe_Flash;21,0,0,216
    LOOK TB>>>I figured it out[​IMG]
    ) Movie Plays until end awards no points
    2) Time when it occurred (preferably in CEST)
    12:02 PM CEST==4/13/16
    3) Country you are playing from US
    4) Screenshot: THIS IS A NEW ONE
    5) User IDUser: elimenoID: 36403718
    6) Browser used Google Chrome
    7) Flash player version Adobe_Flash;21,0,0,
    216
    [​IMG]
     
    Last edited: Apr 13, 2016
    12ss12 and dappashan like this.
  11. George_Washington

    George_Washington Someday Author

    Same problem as yesterday. Still not fixed.
    1) I click to play videos but nothing happens. There is only a black screen.
    2) 8:00 AM UTC Central Time
    3) USA
    4) I can't take a screenshot.
    5) 49116883
    6) Google Chrome
    7) Adobe Flash Player 18 ActiveX, Adobe Flash Player 18 NPAPI
     
    12ss12 and dappashan like this.
  12. Nellie_Noodles

    Nellie_Noodles Commander of the Forum

    1) Short description of the issue experienced.... Arrow is going around and around again and not playing the movie
    2) Time when it occurred (preferably in CEST) ...08:08....14/04/2016
    3) Country you are playing from ...UK
    4) Screenshot....http://i292.photobucket.com/albums/mm12/wellies2/Movies 2_zpsoyb6nsyc.jpg
    5) User ID ....12203983
    6) Browser used... Chrome
    7) Flash player version.....21.0.0.216

    Thank you 12ss12 will try that... downloaded opera put it on turbo ...It played one movie for me 12ss12 and second one I got a black screen ...with nothing on it :(

    I don't think it's the browser ...I think it is Flash player ... with each update I have been having problems on my farm.. with going from field to field and having to refresh to get things to work...it needs a patch
     
    Last edited: Apr 14, 2016
    12ss12 and dappashan like this.
  13. 12ss12

    12ss12 All knowing Oracle

    I would like to make a suggestion. My video too did load and it was black. I used Google chrome. I see You all have used the same browser. I switched Opera turbo mode, yesterday the video loaded for me. Today I tried through Google Chrome and I got only black screen. Then I switched to Opera in turbo mode, the cinema played. May be try switching to other browsers which are patient with very slow loading videos. My flash player, too, is all upto date, just for information sake.
     
    Nellie_Noodles and BlackCaviar like this.
  14. elimeno

    elimeno Count Count

    So A naive question...opera is another browser like chrome and internet explorer
     
    12ss12 likes this.
  15. Noelle20001

    Noelle20001 Old Hand

    Yes. It is a free browser. Firefox is also a free browser.
     
    12ss12 likes this.
  16. 12ss12

    12ss12 All knowing Oracle

    Tell me if it works out for you.
     
  17. TCRooster

    TCRooster Forum Demigod

    1) Short description of the issue experienced - no video just a crashed picture
    2) Time when it occurred (preferably in CET) - 21:48 CET
    3) Country you are playing from - UK
    4) Screenshot [​IMG]
    5) User ID: 44153918
    6) Browser used chrome
    7) Flash player version 21.0.0.216
     
  18. Doc425

    Doc425 Exceptional Talent

    1) The video titled, "Presented by SK-ll", will not load. I have had the same problem with the, "powered by supersonic", videos before this video, but at least I could get them to rotate to the next video.
    2) Time: It has been the same way yesterday and today, Wednesday April 13 and Thursday, April 14, currently 11:37 P.M. CEST.
    3) Country: USA
    4) Screenshot: I am unable to take a screenshot. I am on an IPAD type of computer. I'm sorry
    5) User ID: 52907408
    6) Firefox
    7) Flash player version 21.0.0.216

    Thank you for your help.
     
  19. spudsy2

    spudsy2 Forum-Apprentice

    1) having trouble with the video entitled 'Dogs With Credit' (interact). the video plays but the Get Your Reward button is never activated when it completes... consequently no points.
    2) 9:00pm MDT but has happened previously today
    3) Canada
    4) n/a
    5) 52817842
    6) chrome 49.0.2623.112 m 64bit
    6) flash 10

    edit: I have had the same issue twice more today!
     
    Last edited: Apr 16, 2016
  20. Doc425

    Doc425 Exceptional Talent

    1) I was able to watch 1 video, which unfortunately I can't remember the title of and I received points for, but then it went back to the, "Presented by SK-ll", video which will not load.
    2) Time: 6:20 A.M. CEST
    3) USA
    4) Unable
    5) 52907408
    6) Firefox
    7) Flash player version 21.0.0.216
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page