1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Magyar szekció

Discussion in 'Magyar szekció' started by The Scorpion, Dec 1, 2017.

Dear forum reader!

If you want to get actively involved in the Forum and participate in the discussions, or want to start your own thread or topic, you will have to log into the game first. We are looking forward to your next visit in our Forum! Please be sure to register if you do not own a game account. CLICK HERE
 1. Pixpix8

  Pixpix8 Forum Duke

  Szia! Ibolyának és Neked is nagyon örülök. :inlove:Jó lenne ha minél többen idetalálnának. Az utóbbi időben az óceán világot egy kissé elhanyagoltam. Gyártogatok, de nem nagyon ad különleges összetevőt.
   
  brigi888 and Sillu like this.
 2. olivér1954

  olivér1954 Forum-Apprentice

  Sziasztok! Végre vaalakivel lehet a játékról beszélgetni! Azt szeretnném kérdezni, higy mióta nem magyarul van a játék, volt-e valakinek mozija vagy bónusz kódja? Vagy ti hogy tájékozódtok? Én csak magyarul tudok!
   
  Sillu and Pixpix8 like this.
 3. Gyöngyhörcsög

  Gyöngyhörcsög Exceptional Talent

  Nekem is a ritka nyersanyaggal van gondom... Próbáltam már mindenféle variációt: egyet gyártok, kettőt, hármat, de nem vettem észre összefüggést a darabszám és a különleges összetevő között. Sőt, ha az elfelejtettem-a-nevét barkács-segítőt használom, akkor sem igen ad a ritka nyersanyagot.
  Viszont ma fedeztem fel, hogy ha telítődik 250 darabbal, akkor azt is el lehet adni ;)
   
  Sillu and Pixpix8 like this.
 4. Gyöngyhörcsög

  Gyöngyhörcsög Exceptional Talent

  Nem tudom, hogy is kell összevontan felelni két posztra, szóval külön írok. Én is csak magyarul tudok, a gugli fordítót szoktam segítségül hívni. Itt viszont biztos segítenek nekünk, ha majd szükség lesz rá xD
  Bónuszkódot nagyon régen nem találtam, valamikor februárban volt utoljára.
  A mozi pedig nekem nem működik szintén nagyon régóta... :confused:
   
  brigi888, Sillu and Pixpix8 like this.
 5. Pixpix8

  Pixpix8 Forum Duke

  Szia!
  A leglustább mozigépész ebben a moziban található. ;)
   
  brigi888, Gyöngyhörcsög and Sillu like this.
 6. Sillu

  Sillu Someday Author

  [
  :)Szió, légyszi írd le hogyan lehet eladni ha elérjük a 250 darabot a gyártásban már régóta ez a gondom hogy fullig vagyok ezekkel :confused::oops:és nem tudok újat kezdeni hogy a különleges nyersanyagokra legyen esélyem.
   
 7. 435345

  435345 Forum Pro

  Szia!

  Nyiyd meg a raktárad ahol meg tudod nézni, hogy hány dab van egy-egy nyersanygból. Ott minden négyzeten van egy "Z" jel. Ha ráviszed az egeret, magyarul írja ki, hogy eladás. Katt-rá, és máris kijelölheted, hény db elemet szeretnél eladni.

  A régi fórumon volt egy játékostársunktól tipp. "Csak este 8 után indíts újrahasznosítást." Kipróbáltam, egész jó arányban adott ritka nyersanyagot. Mondjuk 3 : 1-hez, de ez is valami. Viszont reggel mindig be kellett szedni, mert később valamiért sosem sikerült. Én rászoktam, hogy hajnalban játszom egy kicsit. Azok a régi szép idők........ (angel)

  Sok sikert.
   
 8. Sillu

  Sillu Someday Author

  Köszi szépen Neked(wave) és Gyöngyhörcsögnek is hogy eszébe jutott ez a dolog(chuckle)
  Sikerült eladnom a felesleget:)hurráxD egy közepes kalóz öblöt próbálnék összehozni de még kell csavar meg kötél is
   
  brigi888, 435345, perezoso and 3 others like this.
 9. brigi888

  brigi888 Advanced

  Nekem még nincs közepes medencém. Ahogy most állok, nem is lesz. Még hiányzik nekem is több kötél meg csavar. Hiába használom a szuperfiltert, gyakorlatilag, mintha nem is lenne - épp ugyanakkora eséllyel sikerül ritka nyersanyag, mint filter nélkül. Nagyon-nagyon-nagyon ritkán. :rolleyes: Kb olyan, mint a napi feladatok között olyat kapni, ami Zd-t ad. Vagy állatot forgatni a szerencsekeréken.
  Azt vártam volna, hogy a filter kb olyan gyakorisággal segítsen, mint a tenyésztéskor az extra táp.
  Csak egy rakat aranyat lehetne rááldozni a filterekre, de nincs értelme, mert nem segít. Így aztán mindig indítok az újrahasznosítóban valamit, de sok haszna nincs. (majd megpróbálom én is az éjszakai újrahasznosítást) Most leginkább havas utat gyártok a fölösleges vizeimből meg műanyagaimból, hogy kicsit téliesítsem az állatkertet.
  Sajnos nem igazán hiszem, hogy kapunk karácsonyi eventet :confused:
  Már tavaly sem kapcsolták be a téli környezetet. Pedig azt gondolnám, hogy az már készen van, csak egy kapcsoló és már havas is a táj.
  Így most karácsonyi zenékre behavazom, amennyire tudom saját kézzel a főállatkertemet és a havas kifutókba fehér állatokat teszek (chuckle)
   
  Last edited: Dec 17, 2017
 10. brigi888

  brigi888 Advanced

  Szia! (wave)
  (Nekem még közepes medencém sincs :( és nem is remélhetem a közeljövőben. Nem lett igazán szívem csücske az Óceáni-kert.)
  Én is írogatok-írogatok :D
  Gyűljenek a magyar bejegyzések is...
  Jobban szerettem a magyar fórumot, nem csak azért, mert értettem -nekem tetszene az angol is - egyre több mindent megértek (főleg fordítóval), szóval nyelvtanulásra jó lenne és nekem nem probléma oda-vissza másolgatni a fordítóba a szövegeket. De ebben az angol fórumban nem találok nagyon értelmes dolgokat, amit böngésznék. Együgyű fórumjátékok vannak (sok nem is igazán nevezhető játéknak), vagy valaki segítséget kér, mert nem indul a játéka.
  Ha valaki talál értelmes, érdekes fórumbeszélgetést vagy olyan topicot, amiben hasznos tudnivalókra akad, az legyen szíves, linkelje ide!
  Illetve írogassunk-írogassunk.(chuckle)
  Sok szerencsét minden éjszakai újrahasznosítónak!;)
   
 11. brigi888

  brigi888 Advanced

  Szia!
  Én sem tudok angolul, úgyhogy ami ránézésre esetleg érdekes lehet, azt bemásolom a goggle-fordítóba és annak segítségével igyekszem silabizálni a lényeget. Sajnos sok lényegre nem akadtam, csak az látszik, hogy mindenki csalódott az elmaradt szülinap, halloween és hálaadás miatt. Bónuszkód sincs és a moziban is mindig adásszünet van. Csak az alap-játékelemek maradtak.
  Kész csoda most ez az adventi naptár és ezért van egy pirinyócska reményecske bennem, hátha esetleg-netán kapnánk egy karácsonyi eseményt.(angel)
   
  Sillu, Gyöngyhörcsög and Pixpix8 like this.
 12. Gyöngyhörcsög

  Gyöngyhörcsög Exceptional Talent

  Én is reménykedem, hátha lesz event karácsonyra. Bár én leginkább az állatok világnapja alkalmából vártam volna eventet, ha már állatkert... Igazából a felröppenős eventeket nem is nagyon szeretem, a kedvencem azok az eventek voltak, amikor kaptunk „kölcsön” egy pár állatot, tenyészteni kellett őket, aztán 5 kicsiért cserébe megkaptuk a nagyot.
  No megyek, én is kipróbálom az esti-éjszakai újrahasznosítást.
   
  brigi888 and Pixpix8 like this.
 13. Pixpix8

  Pixpix8 Forum Duke

  Sziasztok!

  Remélem én is, hogy kapunk valami eventet, akár lehet ismétlés is. (party)

  Az angol tudásom nem is kissé megkopott. Legalább gyakorlok. A fordítót is használom, de az néha olyan mint a farcsu igórép.

  Kedves Métisz!
  Ha élhetek javaslattal: a magyar szekción belül nem lehetne egy segítségkérős topikot nyitni? ;)


  A múltkori közösségi event kissé megapasztotta a bébi és a pénz állományomat. Most próbálom rendezni a soraimat. (chuckle)
   
 14. Pixpix8

  Pixpix8 Forum Duke

  Elindítottam én is. Csak reggel ne felejtsem el begyűjteni. :oops:
   
  Gyöngyhörcsög likes this.
 15. brigi888

  brigi888 Advanced

  Azt én is szerettem, azt hiszem, kedvencek karavánja volt a neve, de már nagyon-nagyon régen volt.
  Nekem tetszett a szellem/lufipukkasztós event is, de örültem az ismétlő kiseventeknek is, ahol lehetett folytatni az elmúlt eventeket. Nekem is nagyon megfelelne valamelyik régebbi karácsonyos játék. Inkább, minthogy semmi se legyen.
  Sőt még a szülinap is más lett volna, ha legalább egy bónuszkódot adnak (nyilván a legjobb az összes dolgozó8)).
   
 16. brigi888

  brigi888 Advanced

  sikerrel jártál?:D
   
  Gyöngyhörcsög and Pixpix8 like this.
 17. Pixpix8

  Pixpix8 Forum Duke

  Most nyitottam ki. :confused: Újrahasznosítás extrák nélkül. :sleepy: Ah, a reggel mindig nehezen ébredős, azután meg rohanós. De azért próbálkozom.(wave)

  Gyöngyhörcsög: Első tapasztalatok?
   
  Gyöngyhörcsög and brigi888 like this.
 18. olivér1954

  olivér1954 Forum-Apprentice

  Köszi Brigi88 hogy válaszoltál! A legnagyobb gondom tényleg a nyelvismeret. Úgy játszom, hogy próbálom kikövetkeztetni azt apár szót amit tudok. De bízom benne, hogy ezzel a magyar fórummal tudjuk majd egymást segíteni! mégegyszer köszi a válaszod!
   
  Gyöngyhörcsög and Pixpix8 like this.
 19. Gyöngyhörcsög

  Gyöngyhörcsög Exceptional Talent

  Elsőre nem sikerült, tegnap este pedig elfelejtettem elindítani. :oops:
  Most újra próbálkozom. Szorítok mindenkinek!;)
   
  Pixpix8 likes this.
 20. cicus54

  cicus54 Forum-Greenhorn

  nekem sem működik a naptár
   
  Pixpix8 likes this.

Share This Page